Filip Lamprecht visar höstmyset med flickvännen Linn Hegdal

Filip Lamprecht höstmyser med flickvännen Linn Hegdal. Båda kända från Let's dance. Foto: Instagram @filiplamprecht

Filip Lamprecht höstmyser med flickvännen Linn Hegdal. Båda kända från Let's dance. Foto: Instagram @filiplamprecht

Höstmys deluxe.
Nu visar Filip Lamprecht upp stora lyckan med flickvännen Linn Hegdal.
Paret har nu några delikata dagar att se fram emot.

Linn Hegdal har lärt kändisar att dansa på bästa sändningstid i flera år. Den 29-åriga proffsdansaren har gjort imponerande resultat i TV4-programmet: på tre säsongerna mellan 2020-2022 gick hon till final alla gånger.

Under dessa år har det blivit två vinster (2021 med modellen Filip Lamprecht respektive 2020 med artisten John Lundvik) och en andra plats (hon nådde finalen med komikern Filip Dikmen 2022).

Den sprudlande skånskan med rötterna i Landskrona har redan skrivit Let’s dance-historia: ingen annan proffsdansare har tidigare fått lyfta segertrofén två år i rad.

– Varje år är verkligen ett helt nytt program för man har en helt ny person som har helt andra kvaliteter och personlighetsegenskaper, så det blir någonting helt nytt. Det är inte som så att man gör det igen, utan man gör något nytt, har Linn Hegdal tidigare sagt, till Nöjeslivet.

En av hennes tidigare danselever har kommit Linn särskilt nära … nämligen Filip Lamprecht!

Linn Hegdal ger danskurser med Let’s dance-konkurrenten

Då – under Let’s dance – var Lamprecht tillsammans med artisten Peg Parnevik. De bröt upp 2021.

Hegdal, som både är psykologstudent och aktuell med danskurser tillsammans med Let’s dance-kollegan och vännen Katja Lujan Engelholm, bekräftade i början av januari 2024 den härliga nyheten att hon och Filip träffats av Amors pilar. De hade då redan varit tillsammans i ett helt år – och valde nu att manifestera sin kärlek för omvärlden via ett Instagram-inlägg.

– 1 år idag! Jag är störtkär, lycklig och utöver att hon spiller ganska ofta och nyser lite märkligt så är hon fan otrolig, skrev Filip då.

– Älskar dig!!! Massor massor massor, skrev Linn.

Visar upp stora höstmyset med kärleken

På Instagram visar de upp sin vardag för hundratusentals följare – och det går inte att missa att de har det mysigt ihop. I ett videoklipp som Filip laddade upp på sociala medie-plattformen under måndagen avslöjas deras stora höstmys.

”Jättemånga kantareller”, skriver Filip Lamprecht.

I videoklippet kan man se hur kameran först har fokus på Filip. Han befinner sig i bilen tillsammans med kärleken. Plötsligt visar kameran upp en Linn på strålande humör. Hon sjunger en sång om svampar – och visar samtidigt upp sin korg: full av kantareller!

Lyckan är uppenbar över att de hittat skogens guld. Nu väller kommentarerna in.

”Sötnosar”, skriver en användare.

”Gulligt!”, skriver en annan.

”Kan ni kanske vara det absolut gulligaste paret? Svar, JA”, skriver en tredje.

”Vilken lycka”, skriver en fjärde.

LÄS MER:

Exit mobile version