Foto: Instagram/Instagram

Filip Lamprechts fina kärleksord om Linn – nu väller gratulationerna in

Under söndagen delade Filip Lamprecht med sig av ett kärleksfullt inlägg på Instagram med några varma ord om sin älskade Linn Hegdal. Något som väckte en del reaktioner.

När du träffar någon som gör dig glad och pirrig, får hjärtan att slå ett extra slag och vardagen att kännas lite lättare – då gäller det att hålla hårt i den personen. Det vet Filip Lamprecht mycket väl.

Tidigare i år bekräftade han att han är kär, och det är inte vem som helst som fångat hans hjärta. Våren 2021 tävlade han nämligen i Let’s dance och vann tillsammans med proffsdansaren Linn Hegdal. Känslorna mellan dem växte sig starkare och idag är de ett par.

Det var efter många spekulationer som Filip i januari bekräftade att de är tillsammans. ”1 år idag! Jag är störtkär, lycklig och utöver att hon spiller ganska ofta och nyser lite märkligt så är hon fan otrolig”, skrev han på Instagram då.

Kärleksfulla orden på Instagram

Sedan dess har de delat med sig av fina bilder, kärleksfulla ord till varandra och härliga stunder från sitt förhållande på sociala medier.

Självklart blev Linns födelsedag inte ett undantag och under söndagen fick hon en hyllning i form av ett inlägg på Filips Instagram. ”Snäckan fyller 29 idag!! Jag älskar dig ja!,” skrev han då följt av rosa hjärtan.

Även i kommentarsfältet var det många som gratulerade Linn och delade med sig av varma ord om henne.

”Grattis till din snäcka”

”Tror du kan ha världens finaste tjeja”

”Stort Grattis till finaste Linn och er tillsammans”

”Grattis och hurra till din snäcka!”

”Grattis Linn önskar dig en fin dag. Goaste fina paret ni är”

Ni är så fina ihop, vi önskar er allt gott!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev