Filip Lamprechts lyxsemester med Kristin Kaspersen – bilderna väcker starka reaktioner: "Så jäkla själviskt"
Filip Lamprecht, Kristin kaspersen

Filip Lamprechts lyxsemester med Kristin Kaspersen – bilderna väcker starka reaktioner: ”Så jäkla själviskt”

Filip Lamprecht kommer från en en hektisk vår och under sommaren har han passat på att njuta av lite semestern med familjen.

Men nu får Filips mamma, Kristin Kaspersen, kritik för bilderna från familjens resa till Italien.

”Man blir ju ta mig tusan chockad!”, skriver en besviken person på Kristin Kaspersens Instagram.

Kristin Kaspersen har firat semestern med stil. Tillsammans med sönerna Filip Lamprecht och Leon Fahlén har hon rest söderut för att njuta av det varma klimatet. Vilket även Expressen skrivit om.

Om vi backar bandet en aning så hade Filip Lamprecht en hektisk vår med ett uppmärksammat deltagande i TV4:s ”Let’s dance” där 24-åringen vann hela tävlingen. Dessutom kom beskedet att han och dåvarande flickvännen Peg Parnevik gått skilda vägar. Med den bakgrunden är det lätt att förstå att Filip Lamprecht kanske behövde en ordentlig semester för att andas ut efter tiden i händelsernas centrum.

I början av juli gav han sig därför ut på en bilfärd till Järvsö med nära och kära. Resan följdes sedan upp av en husbilssemester i Norge med familjen.

”Nu testar vi på husbilssemester och kan meddela att efter några timmar och ett covid test senare är vi framme i Norge och har till vår förvåning inte tagit kol på varandra ännu!”, skrev Filip Lamprecht då på Instagram

Resan till Italien

Men familjen var inte klara med semestern där. Efter de lediga dagarna hemma i norr valde Kristin och barnen att sätta lite extra guldkant på ledigheten. Färden gick mot Italien och på Instagram delade Kristin Kaspersen med sig av ljuva bilder från familjens resa. Bilderna kan ni se i Kristins bildspel nedan.

”Tre fantastiska dagar i Toscana. God mat, vackra naturupplevelser, bästa boendet, utflykter, skratt, på en och samma dag lunch i Cinque terre och middag på en galen katamaran. Detta med tre fina män som skämt bort mig”, skriver Kristin och lägger även till: 

”Hoppas alla förstår att alla tester har gjorts, två vaccinsprutor och inte några stora folkmassor. Vill bara ha det sagt om någon blir orolig) 
Italien, vilket magiskt land!”

Inlägget väcker starka reaktioner

Efter att Kristin visat upp de vackra bilderna från Toscana var det nog flera som drömde sig bort söderut. Bland kommentarerna var många glada för familjens skull.

”Dröm!!!”, skrev vännen Pernilla Wahlgren.

”Så skönt att resa igen”, skrev en annan.

”Helt rätt, man måste kunna leva också”, skrev en tredje.

Kristin Kaspersen
Foto: TV4

Kritiken

Men alla var inte lika glada över familjens semesterlycka. Fortfarande är det flera som anser att det är för tidigt att resa utomlands, med hänsyn till den pandemi som fortfarande pågår. Trots Kristins förklaring om att hon är fullvaccinerad var det flera som kritiserade hennes beslut att resa med familjen till Italien.

”Säkert helt underbart, men att utsätta andra för eran resa, så jäkla själviskt!! Pandemin är inte över för att just du/ni har fått 2 sprutor, i alla medelhavsländer ökar den igen. Dåligt”, kommenterade en besviken person.

”Man blir ju ta mig tusan chockad!!!!!!! Jag gillar verkligen Kaspersen men…… vaaaarför är det så j-a viktigt att resa???? I dessa tider, varför använder man inte skallen???”, skrev en annan.

”Är Leon vaccinerad?! Vaccinationerna i Stockholm har väl inte varit aktuella för hans åldersgrupp”, skrev en tredje.

Filip Lamprecht
Foto: TV4

Vi hoppas att Kristin och familjen hade en underbar semester! Tycker ni att det är för tidigt att resa utomlands? Lämna gärna en kommentar på Facebook!