Folket häpnar över Marie Serneholts nya bild efter förlossningen: ”Är du säker på…”

Det har snart gått en månad sedan Marie Serneholt och pojkvännen Fredric Palmqvist blev föräldrar till två små tvillingpojkar. Ett efterlängtat tillskott i familjen – som fick sångerskan att jubla.

”Mitt liv är nu fulländat”, skrev Marie Serneholt på Instagram när hon avslöjade den glada nyheten.

Sedan dess har Marie flera gånger uppdaterat följarna med nya bilder på de små pojkarna, och även berättat ärligt och öppenhjärtigt om livet som nybliven mamma. Men nu har hon publicerat en ny bild… som får folket att häpna.

Som Marie Serneholt tidigare har berättat, har det varit fullt upp med mammalivet sedan tvillingarna kom till världen.

”Det är inte en ”walk in the park” med tvillingar. Det tror jag alla som har tvillingar kan intyga. Det är två barn som ska vara mätta, som vill ha närhet, som bajsar, kissar, kräks, är oroliga i magen, som ska sova osv.  Pojkarna äter varannan till var tredje timme (max!) så allt går verkligen i ett”, har hon tidigare skrivit på sin blogg.

Men de nyblivna föräldrarna har också fått mycket stöd och hjälp och njutit till fullo av situationen.

”Jag och F försöker ha en positiv inställning och garva även i de lite körigare stunderna och det går såklart enklare i och med att vi har familj som ställer upp och hjälper oss. Är så tacksam att vi har den uppbackningen som vi har.”

Men nu har det snart gått en månad sedan tvillingarna kom till världen, och vardagen har börjat återgå till det normala.

Under torsdagen publicerade Marie Serneholt också en bild på Instagram, där hon var på ett event och var ifrån pojkarna en stund för första gången sedan födseln.

”Julen kom tidigt i år”, skrev Marie till bilden där hon poserar bredvid en julgran iklädd en grön klänning.

Men det är inte just att hon står vid en julgran i oktober som får följarna att häpna.

Istället är folk förundrade över hur Marie så snabbt har kommit i form, och fullkomligt strålar på bilden!

”Du ser otrolig ut, Marie Serneholt! Är du säker på att du verkligen har fått tvillingar?”, skriver en följare medan en annan kommenterar: ”Omg! Sååå snygg! Man kan inte tro att du är nybliven tvillingmamma!”.

En tredje användare kommenterar kort och gott: ”Du är vacker. Och så smal… redan”.

Jag håller med till fullo, Marie ser verkligen ut att stråla och må bra! Dela om du också vill önska henne och pojkvännen Fredric lycka till i livet som nyblivna föräldrar.