Föräldrarnas kärlekshyllning till bortgångne Avicii

När 28-årige Tim ”Avicii” Bergling hastigt gick bort i april bad en förkrossad familj om lugn och ro för att bearbeta chocken och sorgen. Nu, efter nästan fyra månader, har de sett hur människor världen över hyllat och hedrat deras son, och därför har de valt att låta starta en specialsajt i ”Aviciis” ära.

Tim ”Avicii” Berglings familj har inte velat prata eller göra officiella framträdanden sedan sonens död, men efter några månader av sorg har de sett hur mycket kärlek som riktats mot Tim, och nu vill de ge något tillbaka. På familjens initiativ har det startats en specialsajt där man kan dela med sig av minnen, tankar och hyllningar till sonen.
– Miljontals fans världen över har hört av sig med minnen, brev, bilder och kondoleanser och familjen är oerhört tacksamma för all kärlek som betytt mycket under den här svåra perioden, säger artistens presskontakt Ebba Lindqvist till Aftonbladet.

 

Foto: Bertil Ericson / TT

Sedan i fredags samlas tusentals kärlekshyllningar på familjens forum, som för alltid bevarar minnet av Tim ”Avicii” Bergling.
– Minnesforumet är skapat efter Tims familjs önskan. Miljontals fans världen över har hört av sig med minnen, brev, bilder och kondoleanser och familjen är oerhört tacksamma för all kärlek som betytt mycket under den här svåra perioden. Nu vill de skapa en digital plats för fans och vänner att kunna samlas och minnas Tim tillsammans oavsett var i världen de befinner sig, säger artistens presskontakt Ebba Lindqvist. 

Dela gärna för att hedra minnet av Tim Bergling, en empatisk människa och otrolig musiker. 

 

Läs mer om...