Förhållandet avslöjat: Mellostjärnan är Andreas Lundstedts nya kärlek

Förutom populära discogruppen Alcazar har artisten Andreas Lundstedt alltid stuckit ut med sin sprudlande energi och glädje som smittat av sig. Men i vintras hade han en riktigt tuff tid, både privat och karriärsmässigt. Nu ser det dock ut som vinden har vänt, då räddningen kom i form av en ny kärlek:
– Jag har träffat en grekisk gud, säger Andreas Lundstedt till Aftonbladet.

Vintern slog hårt mot artisten Andreas Lundstedt. Förutom en stor skattesmäll så meddelade bandkollegan Tess Merkel att hon ville hoppa av Alcazar. Ett besked som gjorde Andreas Lundstedt förtvivlad och därför elak, det erkänner han för Aftonbladet.

En glad Andreas med vännen Jessica

Finaste @jessica_andersson_officiell 💜 @lottapalisebergtv4

A post shared by Andreas Lundstedt (@theandreaslundstedt) on

Andreas mådde inte bra, men tack vare ett lån från Tess Merkel kom han ur den ekonomiska krisen, och för det känslomässiga tog han hjälp av en terapeut samt bytte miljö. Han slutade att leta efter kärlek, och precis som man brukar säga så var det då den dök upp.

”Han är den första som hyllar min fjantiga sida”

Musikalstjärnan Daniel Mitsogiannis, 35, även känd från Melodifestivalen 2008 där han tävlade med bidraget ”Pame” skriven av Fredrik Kempe, är mannen som fått Andreas Lundstedt att sprudla igen.
– Det var trevligt så vi sågs igen. Nu tar vi en dag i taget. Jag vill vakna upp varje dag och känna att jag fortfarande är kär, nu håller det på att bli något djupare. Han är den första som hyllar min fjantiga sida. I dag kan jag stå på mina egna ben, kärleken är en bonus. Jag vaknar varje morgon och är glad. Fan vad fint livet är, säger Andreas till Aftonbladet enligt Hänt.

Alcazar
Foto: Stina Stjernkvist/TT

Vad roligt att Andreas Lundstedt fått tillbaka glädjen. Dela gärna för att önska honom all lycka till.