Foto: SVT

Fråga doktorn-Karins stora lycka med kärleken

Karin Granberg känner de flesta av oss till från SVT:s ”Fråga doktorn”, som hon lämnade för ett tag sedan.

Nu ger hon besked om sin härliga kärlekshistoria tillsammans med mannen på andra sidan jorden.

Karin Granberg, 63, var från 2019 tv-läkare i programmet ”Fråga doktorn”. Men i slutet av förra året gick kontraktet ut och hon valde då att stiga åt sidan. Dock är hennes relation med SVT fortfarande god.

– Det har ingenting med det att göra. All tv ser över sina prioriteringar men det har inget med mitt beslut att göra eller vår relation. Det är ett beslut som vuxit fram och det är olika anledningar till att jag kände att det nu är dags. Mitt kontrakt gick ut vid årsskiftet och jag hade tänkt fortsätta men förutsättningarna ändrades, säger Karin Granberg i en intervju med Norran.

Numera är Karin pensionär men jobbar delvis som konsult. Idag lever Karin en bit utanför Skellefteå, där hon har ett hus vid kusten. I huset bor även hennes två katter, men pojkvännen Nic befinner sig för tillfället i Australien när tidningen Hänt kontaktar Karin för en intervju.

Karin berättar för tidningen att hon och australiern Nic varit tillsammans i fem år, varav två var under pandemin.

– Under de två åren, då Australien stängde ner, pratade vi bara i telefon. Det var början på vårt förhållande. Det tog ett helt år att prata innan vi båda insåg att man faktiskt kan ”facetajma” och se varandra, säger Karin till Hänt och skrattar.

De två träffades på Fiji då Karin var där som läkare för en Robinson-inspelning. Nic var besök på en annan ö i affärer, men besökte Robinson-ön under en dag. Det var då de träffades och kärleken växte fram.

Nya kärleksbeskedet

Och nu kommer Karin Granberg med ett nytt härligt besked – hon och Nic ska nämligen gifta sig nästa år!

– Nu är vi förlovade. Nästa år ska vi gifta oss. Tre gånger, faktiskt. Vi kommer gifta oss borgligt i Sydney Harbour i januari. I juni kommer vi vigas av en svensk präst på Kreta. Vi gör ett Mamma Mia-bröllop med alla barn, barnbarn och släktingar. Sedan kommer vi åka till ett ställe utanför London där det finns en gammal stenkyrka från 1600-talet. Nics pappa och syster är begravda där. Där hade vi tänkt viga oss, säger Karin till Hänt.

Stort grattis till er! Vi önskar er all lycka framöver!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev