Främmande mannen vid Agnetha Fältskogs sida – är kollegor med varandra

Nyligen återförenades de fyra Abba-medlemmarna vid det kungliga slottet i Stockholm för att ta emot Vasaorden av självaste kungen.

Vid Agnetha Fältskogs sida sågs en okänd man vilket lett till spekulationer om vad de har för relation.

Det var den 31 maj som Anni-Frid Lyngstad, Björn Ulvaeus, Benny Andersson och Agnetha Fältskog återigen dök upp i offentligheten tillsammans.

De besökte nämligen det kungliga slottet för att ta emot den fina utmärkelsen Vasaorden av kungen för sina många musikaliska framgångar.

Det är inte ofta vi får se alla fyra medlemmarna tillsammans nuförtiden. På sistone har de endast dykt upp i ”avatar”-form, bland annat i Eurovision Song Contest i år.

Mannen vid Agnethas sida

Abba-gängets besök på slottet har lett till en del spekulationer, åtminstone gällande en person. Agnetha Fältskog hade nämligen en okänd man vid sin sida, vilket gjort att vissa frågat sig om det är en ny romans.

Men efter att tidningen Svensk Dam hört av sig till Abbas talesperson, Görel Hanser, med frågan om vem han var så visar det sig att det inte är någon ny kärlek.

Istället visar det sig att mannen är Andreas Lindé, Agnethas rådgivare och VD för Agnetha Fältskog Production AB.

Det är i dag oklart om Agnetha Fältskog har någon ny romans. Tidigare var hon gift med Björn Ulvaeus (1971-1979). Därefter följde ett kortare äktenskap med läkaren Tomas Sommerfeldt (1990-1993). Senare har hon även haft ett förhållande med holländaren Gert van der Graaf, som slutade med besöksförbud.

Agnetha Fältskog ankommer till Stockholms slott för att ta emot Vasaorden av kung Carl Gustaf för mycket framstående insatser inom svenskt och internationellt musikliv. Foto: Henrik Montgomery / TT
Agnetha Fältskog ankommer till Stockholms slott för att ta emot Vasaorden av kung Carl Gustaf för mycket framstående insatser inom svenskt och internationellt musikliv. Foto: Henrik Montgomery/TT
Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev