Fredrik Skavlans besked om familjen: Vill inte bromsa hennes karriär

FOTO: SVT/TT

I juli förra året fick programledaren Fredrik Skavlan och Guldebaggenominerade skådespelaren Maria Bonnevie en liten dotter.

Paret är mitt uppe i sina respektive karriärer, och det är inte alltid helt lätt att få ihop livspusslet. I en intervju med norska VG berättar nu Skavlan om hur familjen får ihop det logistiskt, skriver Expressen.

Fredrik Skavlan: Det är en utmaning

Skavlan erkänner att det är en utmaning. Samtidigt vill han inte bromsa sin kärlek Maria Bonnevie och hennes karriär.

– Hon måste gå för de bästa rollerna. Inte de som passar bäst ihop med vårt schema. Men det är en utmaning att få det att gå ihop. Hon nominerades nyligen till en Guldbagge. När galan går av stapeln är jag i London. Och vad gör vi med barnet som fortfarande är så litet? Men det finns många familjer som balanserar med logistikpusslet, säger han till VG, enligt Expressen.

Foto: Heiko Junge / NTB scanpix/TT

Fredrik Skavlan om Maria Bonnevie

Och trots att det inte är helt enkelt att få ihop vardagen är det inte något som paret bråkar om.

– Alltså vi bråkar inte om detta. Just nu vill hon vara hemma med vår bebis, det är något hon har önskat. Men min karriär ska inte vara en broms för hennes talang. Det är ingen tvekan om vem som är mest begåvad i vårt hem. Det är inte jag, säger Fredrik Skavlan i intervju med VG.

Foto: SVT

Fredrik Skavlan och Maria Bonnevie träffades för 13 år sen. Tv-profilen Skavlan har tidigare berättat att det kom som en rejäl överraskning när de fick veta att de väntade sitt tredje barn.

– Först tänkte jag oj, oj, oj, men jag gick väldigt fort över till det svenskarna kallar för att ”gilla läget”, sa Skavlan till VG.

Fredrik Skavlan har även tre barn från ett tidigare äktenskap.

”Skavlan” sänds på fredagar i SVT1 och SVT play klockan 21:00.

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/W60icHsjV21kdCKQHhXzTpiiAMNsLxHven4nv3EPIxkf28OHsF2uCsB_58o4q5zq?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1:1″ /]

Ni är så kloka Fredrik och Maria! Vad tycker du om deras beslut? Dela gärna med dig av dina åsikter genom att kommentera på Facebook.

Exit mobile version