Glädjebeskedet får Carola Häggkvist att slänga av sig kläderna – sångerskans beslut väcker starka reaktioner

Efter en tuff vår har Carola Häggkvist repat sig och återvänt till scenen.

Nyligen fick artisten även ett nytt glädjebesked som fick henne att slänga av sig kläderna.

””WOHOOO! Nu händer det”, skriver Carola på Instagram.

Efter ett år – hårt präglat av pandemin – har Carola Häggkvist sakta men säkert återvänt upp på scen. Trots en längre tid med restriktioner och uteblivna spelningar har sångerskan fortsatt att vara högaktuell. 

Carola Häggkvist
Foto: TV4

Deltagandet I ”Let’s dance”

I våras var hon en av frontfigurerna i TV4:s ”Let’s dance” där hon olyckligt nog valde att lämna programmet. Anledningen var att sångerskans hälsa hade tagit stryk och hon valde då att ta det säkra beslutet att hoppa av dans-tävlingen. 

– Vi är otroligt ledsna att detta sker men samtidigt går hälsan och välmåendet alltid först. Det här har tagits i samråd med hela produktionen. Det är hälsoskäl, så det är klokt att avbryta för att man ska kunna må bra igen helt enkelt, berättade ”Let’s dance”-programledaren Petra Mede då för TV4 Nyheterna.

Carolas glädjebesked

Lyckligtvis återhämtade sig Carola och mår idag åter bra. I somras lämnade hon även ett riktigt styrkebesked när hon i samband med kronprinsessan Victorias födelsedag, uppträdde för kungafamiljen under SollidenSessions. 

Glädjen över att vara tillbaka på scenen var stor men glädjebeskeden skulle inte ta slut där.

Nej, för alldeles nyligen delade artisten med sig av ett glatt besked på Instagram. Såpass glatt att sångerskans kläder flög av i bara farten. Vilket även Expressen skrivit om.

”WOHOOO! Nu händer det – fick precis ett glädjande besked mitt i värmeböljan då jag satt och signerade alla 500 korten till alla i publiken som kommer den 14 augusti på NAKET del 2 konserten!!!”, skriver Carola och fortsätter:

”Blev så här glad i min trädgård. Lite ’wild and crazy’ kan väl jag också få bli mitt i sommaren med bara fåglarna som flög förbi! ( Definitivt mer påklädd på scen. ) hi hi Stay tuned för nyheten.. Obs! Anki fotograferade. Denna bild var dock den som visade minst.”

Starka reaktioner

Carola utstrålar lycka och den glädjen smittade av sig på Instagram-följarna.

”Underbar bild Carola”, kommenterade en person.

”Vacker bild du är för härlig du. Underbar”, skrev en annan.

”När jag ser den här bilden tänker jag på att Carola ropar ett glädjetjut och njuter av livet /dagen. Vacker bild”, skrev en tredje.

Avslöjade den glada nyheten

Efter en några timmar avslöjade Carola den glada nyheten – hon ska ha en extra konsert hemma hos sig. Den 14 augusti kommer artisten att köra dubbla spelningar i sin egen trädgård.

”Wohoo! Det blir en EXTRA KONSERT kl 19.00 lördag den 14 augusti i Steninge slottspark hemma hos mig”, skriver sångerskan på Instagram och fortsätter:

”Jag tror den kommer att bli magisk i skymningen under lövsalen i slottsparken. ”

Vilken underbar glädje du utstrålar Carola! Tycker ni också att Carola är fantastisk? Lämna gärna en kommentar på Facebook!