Glädjebeskedet från Jon Henrik Fjällgren – efter succén i Melodifestivalen 2019

Foto: Instagram

Jon Henrik Fjällgren vann återigen svenska folkets hjärtan i Melodifestivalen 2019.

Men det räckte bara till 4:e plats – eftersom internationella juryn sänkte honom när John Lundvik vann med ”Too late for love”.

– Jag hade väl känt av att jag inte skulle få jättehöga poäng, sa Jon Henrik till Nöjeslivet då.

Nu kommer glädjande besked för alla som väntar på mer musik från Fjällgren. 

Jon Henrik Fjällgren vill fortsätta nå ut till svenska folket, berättar han för Hänt. Efter Melodifestivalen har det varit ganska tyst runt artisten. Häromdagen berättade han via sin Instagram att han varit på konfirmation och poserade tillsammans med flickvännen Maret Nystad och med ett vackert vinterlandskap.

Att det varit lite mer tyst runt Jon Henrik i pressen på sistone har sin förklaring. Han har nämligen gått in i studion och håller på och arbetar på nytt material.

I schlagern fick tittarna i år höra en annan del ur Fjällgrens repertoar. I bidraget ”Norrsken” sjöng han nämligen mer än tidigare, och det är i det spåret som den nya musiken också väntas gå.

– Det är väldigt mycket mer text än tidigare. Jag har suttit hela dagen och lirat, men vi har inga planer på när den släpps, säger han till Hänt.

Jon Henrik, som i dag fyller 32 år, förklarar att han vill visa upp en ny sida av sig själv.

– Jag vill visa att jag är en bred artist och sedan har jag så mycket texter som jag vill få ut till folk. Som jag tycker är viktiga att få ut till många, säger han till Hänt.

Vi säger stort grattis till underbara Jon Henrik som i dag fyller 32 år! Dela gärna vidare för att gratulera denna fina artist!

Exit mobile version