GLÄDJEBESKEDET: Stefan & Krister tillbaka i sommar – nu berättar komikern varför han tackade ja

FOTO: Yotube

Stefan och Krister har nått ikonstatus i humor-Sverige, och det är ingen underdrift att påstå att de är Sveriges mest älskade buskis-par.

Men de senaste 18 åren har de inte gjort något tillsammans. Fram tills nu.

Tidigare i år kunde de avslöja att de återigen samarbetar. I sommar är de aktuella med föreställningen ”Stulen kärlek” på Vallarna i Falkenberg.

Stefan Gerhardsson står på scen, och Krister Classon står för manus.

För Stefan, som pensionerade sig för några år scen, är det comeback på scenen. Det var ingen annan än tidigare motspelaren Siw Carlsson som fick honom att tacka ja.

– Man kan säga att hon ringde och friade. Vi har ju spelat ett äkta par nästan lika länge som jag och min fru har varit gifta. Jag och Siw känner oss väldigt trygga med varandra som gifta, säger han till TT.

Krister Classon tillbaka: Nu mår jag jättebra

Krister Classon har länge varit öppen med att han är bipolär. För åtta år sen valde han att sluta helt med att skriva och regissera föreställning.

– Nu mår jag jättebra, när jag inte har några måsten längre. Ju större framgångar vi fick, ju mer press kände jag, sa Krister Classon till Aftonbladet tidigare i år.

”Stulen kärlek” har premiär den 30 juni. Med sig på scenen har de andra farsveteraner som, Siw Carlsson, Anna Carlsson, Mikael Riesebeck, Jojje Jönsson och Mikael Ahlberg.

”Stulen kärlek” drar ut på turné

Till fansens glädje slutar det inte där. Efter sommaren drar föreställningen ut på turné. Tanken är att Stefan Gerhardsson drar sig tillbaka efter slutföreställningen den 14 december i Kalmar. Men det låter inte helt osannolikt att vi kan få se honom på scenen igen.

– Jag har varit pensionär på heltid och jag trivs utmärkt med det. Men nu vågar jag inte säga något. Jag hör ju själv att jag inte låter trovärdig, säger Stefan Gerhardsson till TT.

Helt fantastiskt att Stefan och Krister är tillbaka! Dela gärna denna härliga nyhet med någon som uppskattar den här super-duon!

Exit mobile version