Goldie Hawn hyllar Kurt Russels romantiska gest han gör efter alla år ihop – får henne att ”känna sig vacker”

Äkta kärlek som varar livet ut är något fantastiskt som många eftersträvar. I Hollywood är det mer sällsynt än vanligt, då de heta kändisarna ofta byter partner. Just därför är skådespelarparet Goldie Hawn och Kurt Russells relation så unik. Efter nästan 40 år tillsammans gör deras romantiska gester till varandra många avundsjuka. 

Goldie Hawn, 76, var 21 år när hon träffade Kurt Russell för första gången. Kurt var bara 16 år gammal, och även om Goldie tyckte att Kurt var söt så var han alldeles för ung för att hon skulle vara intresserad. 

”Han var alldeles för ung”

När de möttes några år senare och Kurt vuxit till sig sa det dock klick på en gång. 

”Jag tyckte att han var bedårande, men han var alldeles för ung. Sedan, några år senare träffades vi igen, och jag kom ihåg att jag gillade honom väldigt mycket när jag träffade honom första gången. Vi sa båda två att vi aldrig skulle kunna dejta en annan skådespelare, så det visar bara att du aldrig kan veta något säkert”, har Goldie sagt i radiointervju med BBC Radio 4.

Sa klick direkt

Det hann gå flera år innan Kurt och Goldie skulle ses igen, men när de gjorde det blev Kurt så hänförd av Goldies utseende att han inte kunde hejda orden som kom ur hans mun. 

”Jag var kraftigt bakfull och jag kände inte Goldie alls förutom att jag hade jobbat med henne många år tidigare. Jag hade helt enkelt inte tankar på vad jag skulle se, och hon hade en fantastisk kropp. Så Det första som kom ut ur min mun var ‘Herregud, du har en fantastisk figur’. Det kom ut snabbt och det kunde ha gått fel, men hon sa, ‘Nämen tack’.”

Foto: Shutterstock

1983, när Goldie var 38 år och Kurt 33, gick de på sin första date. Goldie hade hunnit skaffa två barn från en tidigare relation, men det skulle visa sig att Kurt var hennes stora kärlek och den hon skulle bli gammal med. 

Under nästan 40 år har skådespelarna lyckats hålla kärleken vid liv, och fortsatt hylla och lyfta varandra utåt. 

Goldie Hawn och Kurt Russel. Foto: Shutterstock
Goldie Hawn och Kurt Russel. Foto: Shutterstock

Kurt Russel har i och med sin relation med Goldie tagit sig an rollen som bonuspappa till Goldies barn Kate Hudson och Oliver Hudson. Varje år på fars dag är det just Kurt som Kate hyllar på sin Instagram. 

Hemligheten för att hålla kärleken vid liv

I flera intervjuer har Goldie berättat att hemligheten till deras lyckliga förhållande är att de arbetar som “ett lag”. Att de har roligt tillsammans och hyllar varandra. Samt att Kurt Russell fortfarande, efter alla dess år, får henne att känna sig vacker varje dag. 

Goldie Hawn säger:

“Hur kan jag förklara den tacksamhet och kärlek jag känner för den bästa pappan som har gett oss så mycket i det här livet”, skrev Goldie Hawn på sin Instagram i somras.