GRATTIS: Charlotte Perrelli firar sin 50-årsdag

Charlotte Perrelli fyller 50 år.

Foto: Instagram/Instagram

Charlotte Perrelli har nått en stor milstolpe och under helgen firade hon sin 50-årsdag omgiven av nära och kära. Nu hyllas hon på Instagram och överöses med fina gratulationer.

Perrelli fick sitt stora genombrott år 1994 som medlem i det populära dansbandet Wizex, och har sedan dess haft en lång och framgångsrik karriär. Hon har vunnit Melodifestivalen två gånger – 1999 med låten ”Take Me to Your Heaven” (som även vann hela Eurovision Song Contest) och 2008 med låten ”Hero”. För bara två år sedan gjorde hon ännu en framgångsrik comeback i tävlingen med bidraget ”Still Young”, som tog sig direkt till finalen.

Även om hon inte deltog i årets Melodifestival blev det ändå ett minst sagt minnesvärt uppträdande under Eurovision Song Contest i Malmö i maj. Tillsammans med Carola Häggkvist och Conchita Wurst framförde hon nämligen en unik version av Abbas ”Waterloo” för att hylla det legendariska bandet.

Perrelli har genom åren blivit en självklar del av den svenska schlagerhistorien och har bland annat valts in i SVT:s Hall of Fame för Melodifestivalen.

Charlotte Perrelli fyller 50 år

På det privata planet är hon sedan 2015 gift med maken Anders Jensen, och det har inte varit vilken helg som helst för paret. Under måndagen fyller Charlotte Perrelli nämligen 50 år- något som firats rejält.

För att fira födelsedagen valde hon att umgås med de som står henne närmast och på sin Instagram har hon nu delat med sig av sina tankar efter den stora festen:

”Tänk att det var så här ljuvligt att fylla 50! Vänner, familj som rest från både andra sidan jordklotet och från Sverige för att ta sig hit…TACK TACK till alla ER. NI gjorde min fest. Att ni gav av er tid betyder allt för mig. Den kärlek som jag överöstes med igår i form av tal och sång visste inga gränser. Jag är omtumlad, söndergråten, lycklig och otroligt tacksam. Livet. Ja, DET är värt att fira. Om och om igen,” skriver hon.

Hyllas av fansen

I kommentarsfältet är det många som delar med sig av varma ord och fina gratulationer till stjärnan.

”Grattis! Så rätt du gjorde att fira livet och din dag. Fantastiskt”

”Grattis på födelsedagen Charlotte! Så fantastiskt att bli så fint firad”

”Hurra och stort grattis till dig FINA Charlotte”

”Jättestort grattis! Tack för den glädje och lycka du förmedlar”

Även hennes fina klänning som hon bar dagen till ära hyllas.

”Såå snygg klänning”

”Har alltid gillat rosa/rött som kombo och detta är ju vrålsnyggt. Du äger”

”Grattis. Du strålar och måste säga vilken fin outfit”

Stort grattis, Charlotte!

LÄS MER

Exit mobile version