Foto: Jessica Gow/TT & Christine Olsson/TT

GRATTIS: Charlotte Perrelli fyller 50 år – nya beslutet med maken Anders

Charlotte Perrelli fyller 50 år på måndagen.
Schlagerdrottningen fattade nyligen ett stort beslut tillsammans med maken Anders Jensen – efter nio år som gifta.

Charlotte Perrelli – som fick sitt genombrott redan 1994 som medlem i det legendariska bandet Wizex – är utan tvekan en av  våra största schlagerstjärnor. Och för två år sedan gjorde den tvåfaldiga Melodifestivalvinnaren återigen succé i tävlingen. Då med det schlagerdoftande bidraget ”Still Young” som gick direkt till den stora finalen.

Efter sina vinster I Melodifestivalen år 1999 (”Take me yo your heaven”, som också vann hela Eurovision Song Contest) och 2008 (”Hero”) har hon bland annat valts in i SVT:s Hall of Fame för tävlingen.

Men i år blev det inte någon medverkan i Melodifestivalen för Perrelli. I stället blev det ett bejublat framträdande i Eurovision Song Contest i Malmö i maj. Då stod hon på scen tillsammans med Carola Häggkvist och Conchita Wurst, ESC-vinnaren från Österrike när trion framförde en egen version av Abbas ”Waterloo”.

Charlotte Perrellis nya drag med maken Anders

Perrelli är sedan 2015 gift med Anders Jensen. Paret har två barn tillsammans. Charlotte var tidigare gift med krögaren Nicola Perrelli, som hon har två barn med.

I slutet av augusti firade Charlotte och Anders nioårig bröllopsdag, och de har storslagna planer tillsammans för framtiden. Nyligen kunde de nämligen berätta att de har förvärvat ytterligare en fastighet, ett sommarhus i Skanör.

– Vi har blivit med sommarhus! Vi är väldigt glada! Vi har letat i några år men rätt objekt har inte funnits…. Vi ville verkligen hamna framför kossorna och med utsikt över havet, bron, hamnen och Köpenhamn. Äntligen har vi sprungit på rätt hus, skriver Charlotte Perrelli på Instagram och fortsätter:

– Skanör bjuder på sol och har visat sin bästa sida. Vi räknar med att kunna tillbringa sommaren 2026 här….. nu drar en gigantisk renovering igång.

På måndagen den 7 oktober fyller Charlotte Perrelli 50 år. Nöjeslivet ber att få gratulera på bemärkelsedagen.

LÄS MER