Foto: Instagram/TT

GRATTIS: Sanna Nielsen fyller 37 år – folkkära artistens nya drag tillsammans med familjen

På lördagen fyller Sanna Nielsen 37 år.
Nöjeslivet ber att få gratulera den folkkära artisten och allsångsledaren!

Artisten och programledaren Sanna Nielsen fyller 37 år på lördagen den 27 november.

Och hösten 2021 ler verkligen mot den folkkära artisten. I oktober kom nämligen den underbara nyheten att Sanna Nielsen och kärleken Joakim Ramsell blivit föräldrar till en son.

Sanna, som i somras avslutade sin sjätte säsong som allsångsledare på Skansen, och Ramsell har varit ett par sedan 13 år.

Sanna Nielsen här tillsammans med sambon Joakim Ramsell. Foto: Christine Olsson/TT

De lärde känna varandra när han blev gitarrist i hennes band. Relationen började som en vänskap, men med tiden insåg båda att de ville mer än så, har Sanna Nielsen tidigare berättat i intervjuer.

Sanna Nielsens beslut under graviditeten

Tidigare i år kunde Nielsen själv gå ut med den glada nyheten att hon väntade sitt första barn, och i en intervju med Nöjeslivet berättade hon om sina känslor kring graviditeten.

Hon målade då upp en bild om hur viktigt det varit för henne att få njuta av tiden så privat som möjligt tillsammans med de som står henne nära.

– Jag har bestämt mig, med all härlig respons jag fått, att jag håller det för mig själv lite. Jag mår jättebra, tackar för all fin pepp som jag har fått in från alla människor. Men samtidigt har jag också en önskan om att graviditeten får vara helt personlig, sa Sanna Nielsen då.

Glädjen var total när Sanna och Joakim i oktober kunde välkomna sin son till världen.

– Livet förändrades på en sekund när du kom till oss och vi njuter av varje ögonblick, skrev Sanna Nielsen på Facebook då.

Denna lilla hand ❤️ Tack för att jag får hålla i den och för att jag får följa dig genom din resa i livet. Livet…

Posted by Sanna Nielsen on Sunday, October 31, 2021

För två veckor sedan kunde de också fira Joakims första fars dag, vilket Sanna då skrev om på Instagram.

– Vår lille kille är så trygg med dig och älskar dig så mycket, skrev Sanna i en hyllning till Joakim då.

Sanna Nielsen hyllas efter premiären med nya julshowen

Sanna Nielsen har dessutom nyligen inlett en ny show i regi av Vera Prada där hon framför jullåtar. Julturnén startade i Halmstad 19 november, och avslutas i Ystad dagarna före jul, den 22 december.

Efter turnépremiären belönades hon med näst högsta betyg i Aftonbladet, och efteråt var artisten själv mycket glad.

– Premiärhelgen är över och vi kan inte ha fått en bättre start. Tack för er fantastiska respons! skrev Sanna Nielsen på Instagram.

Här kan man se ett smakprov på hur det såg ut när Sanna framträdde med sin julshow, iklädd en härligt julröd klänning och levande ljus på scen:

Sanna Nielsen tar med sig familjen på turnén

Med sig på scenen har hon bland annat sambon Joakim Ramsell, och hela familjen kommer att vara med på turnén berättar Sanna Nielsen.

– Vår bebis kommer vara med oss så klart, hela tiden. Det är en självklarhet. Han är så fantastisk och fin så det känns som ett underbart familjeäventyr att kunna göra tillsammans, säger Sanna Nielsen till Expressen.

Det är uppenbart att den nyblivna mamman och på lördagen nyblivna 37-åringen sett fram emot att få möta sin publik! Under en lång period har stora delar av konsert-Sverige varit pausat till följd av coronapandemin.

– Jag har sett fram emot detta väldigt mycket och att få sjunga och spela med Malin-My Wall, Jonas Lidholm och Joakim Ramsell är en ynnest. Nu kör vi gänget och till alla som kommer på turnén – varmt välkomna till vår stämningsfulla kväll. Vi är så glada att vi får sjunga och spela för er, skriver Sanna Nielsen.

Stort grattis på födelsedagen, Sanna – lycka till med allt!

Skriv gärna en uppmuntrande kommentar på vår Facebook-sida!