GRATTIS: Steffo Törnquist firar 15 år av kärlek med hustrun Caroline Törnquist – vackra hyllningen på bröllopsdagen: ”Tar vara på livet”

Steffo Törnquist och Caroline Törnquist

Foto: Christine Olsson/TT & Instagram

Programledare, författaren och livsnjutaren Steffo Törnquist har all anledning att fira.

För ett litet tag sedan blev han farfar för första gången – och nu firar han dessutom 15-årig bröllopsdag med frun Caroline!

Steffo Törnquist är en välbekant och folkkär profil som sedan långt tillbaka synts till i olika tv-sammanhang.

Han är i grunden journalist och har jobbat både som reporter och chef på bland annat Expressen och Dagens Nyheter.

I början av 90-talet var han med och startade upp TV4, däribland nyheterna och sporten. Senare har han varit producent för dokumentärer och var programledare för kanalens första talkshow, Steffo – din tröst i natten.

Steffo är även en stor livsnjutare och har skrivit en rad böcker inom områden som mat och sprit.

Sedan år 2000 fram till i dag har vi sett honom i Nyhetsmorgon, där han är en av programledarna som är med och inleder dagen för ack så många svenskar.

Så ser Steffos familjeliv ut

2008 gifte sig Steffo, 67, med juristen Caroline Laurin, 63, (numera Törnquist). Paret träddes då de spelade golf på samma klubb. Tillsammans har de inga egna barn men Caroline har två barn sedan tidigare.

Steffo har också en son sedan ett tidigare förhållande. Det är sonen Max, 33, som nyligen blev pappa.

Det innebär förstås att Steffo gått och blivit farfar, för första gången dessutom! När nyheten kom visade han stolt upp sonens dotter på sin Instagram.

Foto: Instagram/@steffo56

Firar 15 år som gifta

Under gårdagen firade Steffo och Caroline 15 år som gifta! Och naturligtvis valde Steffo att ge en kärlekshyllning till sin älskade på Instagram.

Exakt idag har vi varit gifta i 15 år och så här ser vi ut om ytterligare 15 då vi fortfarande garvar, håller hand, stöttar, älskar, har kuddkrig, firar allt som går att fira, gläds åt familj och kompisar, äter gott…tar vara på livet❤️ tjohooo, grattis oss (och framför allt mig). #kärlek #chimpans ❤️❤️”, skrev Steffo i inlägget.

Bilden som han lag upp tillsammans med texten har ett slags åldersfilter vilket gör att de ser betydligt äldre ut. Men de ser bra ut i alla fall!

Foto: Instagram/@steffo56

Stort grattis till ert fina äktenskap Steffo och Caroline! Det skiner verkligen om er!

Passa gärna på att gratulera paret till deras bröllopsdag i kommentarerna på Facebook!

Exit mobile version