Gravidryktet om Meghan Markles bebismage – efter mammans avslöjande

Sedan prins Harry, 33, och Meghan Markle 37, blev äkta makar för fem månader sedan har bebisfrågan ständigt varit på tapeten. Men inte förrän nu har de första tecknen på att Meghan skulle kunna vara gravid upptäckts, det rapporterar Daily Star. Bland annat har Meghans mamma gjort ett avslöjande.

 

Efter att prins Harry förlovat sig med sin Meghan Markle sa han i brittiska tidningar att paret ville ha barn, och att det förhoppningsvis inte skulle dröja allt för länge innan de skaffade ett.

Sedan dess har världen väntat på att det brittiska kungahuset ska få en ny arvinge, och nu ser det ut som att det kan vara på gång.

Meghan Markle kan ha dolt en bebismage

När Meghan och Harry gästade en välgörenhetsgala för några dagar sedan bar Meghan en stor klänning som satt ovanligt löst runt magen, vilket stack ut då Meghan vanligtvis bär åtsittande fodral. Spekulationerna var genast igång, och efter att det avslöjats att Megans mamma Doria börjat gå en kurs i hur man tar hand om småbarn var spekulanterna säkra.

https://www.instagram.com/p/BnZePk7gVyk/?taken-by=meghan_markle

Vill att mamman ska flytta in med prinsparet

Enligt Daily Star har Megans mamma börjat planera för en flytt från USA till London, för att vara nära sin dotter.
– Meghan vill om möjligt undvika att anställa personal när barnet kommer. Tanken är att hennes mamma ska flytta in med dem och ta rollen som barnflicka är den bästa lösningen. Särskilt som det är något som Doria alltid har velat göra ändå, säger en källa till Daily Star.

 

 

 

Även om ingen graviditet är bekräftad så ser vi fram emot när det väl kommer en liten kunglig bebis. Dela om du vill ha fler uppdateringar om kungligheter.