Gry Forssell pratar sällan om sitt privatliv – nu visar hon sin son i rampljuset

Gry Forsell

Gry Forssell har under många år gjort succé som programledare i både tv och radio vilket naturligt leder till ett mycket offentligt liv.

Hennes familj har däremot inte synt speciellt mycket i rampljuset.

Men i samband med att hennes son fyllde 19 valde profilen att lägga upp en fin gratulation och visa hur han ser ut idag.

Gry Forssell är minst sagt en framgångsrik programledare.

I tv har hon hållit i taktpinnen för både Körslaget, Big brother och Sommarkrysset, bland annat.

Foto: Wikimedia Commons/ Frankie Fouganthin

Men hon har också varit radiopratare under många år och är en stor Mix Megapol-profil.

Gry Forssell privatliv

Trots att stjärnan valt ett liv i offentligheten har hon däremot inte pratat speciellt mycket om familjen.

Visst händer det att hon nämner dem i förbifarten under en anekdot eller liknande i radio, men det privata håller hon något stramt, har hon berättat för Hänt.

– Men däremot värnar jag om barnens och Alex integritet. Jag kan ju prata om mig och vad jag tycker och tänker, däremot måste man ha en slags radar om vad andra kanske känner för vad jag ska berätta och inte ska berätta, har Gry tidigare sagt till tidningen.

Sedan många år tillbaka lever hon ihop med maken Alex Kossek. Tillsammans har de även två gemensamma barn som heter Nikki, 15, och Vincent, 19.

Så ser Gry Forssells son ut idag

I samband med Vincents senaste födelsedag delade profilen med sig av en fin hälsning till sin son och bjöd då även på flera bilder av honom.

”VÄRLDENS gulligaste kille fyller 19 år idag. NITTON. Ser du honom så tuta! Jag älskar dig Vincent och tack för att det är så otroligt roligt att få vara din mamma”, skrev Gry.

Här kan du bläddra för att se bilder på hur han ser ut idag:

Så fint! Vi önskar er all lycka!

Exit mobile version