Gunhild Stordalens rörande bildbesked till Petter – på alla hjärtans dag

Foto: Instagram

I dag, den 14 februari, är det alla hjärtans dag. Det betyder att många vaknar upp till frukost på sängen, får blommor på jobbet, kanske lite choklad eller andra romantiska överraskningar.

Vissa tycker att dagen kan vara ganska onödig och låter den bara passera i tysthet, medan andra älskar de röda och rosa färgerna, uppmärksamheten, hjärtan och allt vad det medför.

Många kändisar väljer också att fira dagen och ger oss lite inblick i sitt eget kärleksliv, vilket många uppskattar. En av dem som i dag har ägnat lite extra uppmärksamhet åt sin älskade är Gunhild Stordalen.

Det är ingen hemlighet att Gunhild och Petter har haft några tuffa år – tillsammans har de kämpat hårt med en allvarlig diagnos.

Petter Stordalen har upprepade gånger sagt att han gör vad som helst och att de ska fortsätta att kämpa. Därför är det kanske lite extra trevligt att Gunhild Stordalen i dag fokuserar på det starka förhållandet de har tillsammans.

”Detta gör goda tider godare”

Bilden är förmodligen tagen för ett tag sedan, från den tid då Gunhild var mitt uppe i sjukdomen. Med händerna bildar hon ett hjärta – och båda ler stort:

”Det gör goda tider ännu godare, och de svåra tiderna blir enklare. Kärlek – och ha en fin alla hjärtans dag allihopa”, skriver Gunhild Stordalen tillsammans med bilden ovan och en massa hjärtan.

Hon pekar också på i hashtagarna att bilden är en tillbakablick.

Det är inte länge sedan bilden lades upp, men kommentarerna har redan börjat strömma in. Många av kommentatorerna väljer att lämna ett hjärta, eller påpeka att de är söta tillsammans.

Det här är inte första gången Gunhild och Petter visar sin kärlek på sociala medier:

”Har inte sett henne så bra på flera år”

Tidigare i år besökte Petter Stordalen tv-programmet ”Renées brygga” i TV4. Då svarade han på frågor om hur det är med hans fru:

– Jag har inte sett henne så här bra sedan hon diagnostiserades. Jag har inte sett henne så här bra på flera år. Vi vet ingenting om framtiden, det är bara att leva i nuet och njuta av det, sade han i programmet, som spelades in i somras.

Stockholm 20170519 Petter Stordalen och Gunhild Stordalen anländer till invigningen av Petter Stordalens krog At Six, Hobo och Tak på Brunkebergstorg. Foto: Maja Suslin / TT

Kärlek gör oss starkare – och när man går igenom svåra perioder i livet är det väldigt bra att ha någon vid sin sida.

Nu tycker jag att vi bör hylla både Petter och Gunhild, som tillsammans har kämpat och stöttat varandra genom en tuff period.

Lämna ett hjärta i kommentarsfältet under inlägget och dela sedan vidare så att flera av dina vänner kommer att se dessa fina bilder. Vi kan alla behöva lite goda nyheter på Facebook!

Exit mobile version