Gunilla Persson akut till sjukhus – smärtsamma beskedet från sjuksängen: ”Fick diagnosen…”

Gunilla Persson har råkat ut för en otäck olycka i sitt hem i Los Angeles.

Efter olyckan tvingades hon åka in akut till sjukhus.

”Det mest jobbiga för mig då jag fick den här diagnosen är att vårt hem står och faller med mig”, skriver hon på sin Instagram.

Gunilla Persson delar vanligtvis aktivt med sig av sitt liv på sociala medier. Men den senaste tiden har det varit tystare än vanligt från den tidigare Hollywoodfrun.

Nu berättar hon på sin Instagram att det beror på att hon råkat ut för en olycka.

”Jag snubblade i trappen och ramlade på ett sådant vis att jag skadade högerfoten ordentligt”, skriver hon i ett nytt inlägg på sin Instagram.

Gunilla Persson
Gunilla Persson medverkade i realityserien ”Svenska Hollywoodfruar”. Foto: TV3

Gunilla Persson till sjukhus efter fallolycka

Gunilla försökte rädda sig själv från fallet genom att ta emot sig på en marmorkruka, vilket ledde till ett brutet revben.

”Smärtan var obeskrivlig dock och ena revbenet är brutet på höger sida. Att bäras ut på bår här var ingen picknick. Oj oj oj, det var riktigt fasligt, kändes värre än någon bergochdalbana eftersom man fick bäras nästan upp och ner med huvudet långt under fötterna,” skriver hon.

Gunilla Persson fick sedan åka in till sjukhus. Väl framme kunde man konstatera att foten var stukad och lyckligtvis nog inte bruten.

Svårt att ta hand om mamma Iris

Men nu har hon svårt att röra sig normalt, vilket ställer till med problem då hon ska ta hand om sin mamma Iris, skriver hon.

”Det mest jobbiga för mig då jag fick den här diagnosen är att vårt hem står och faller med mig. Och speciellt mamma. Jag har fått någon slags tung stövel som hjälper mig att stödja på foten”. skriver Gunilla.

Gunilla Persson tar hand om sin mamma, som lider av demens, sedan ungefär 12 år tillbaka.

Senast i höstas tvingades även hon åka in till sjukhus efter att ha drabbats av sepsis, något som Gunilla delade med sig av på Instagram även då.

Som det är nu är mamma på sjukhuset, har fått antibiotika, blodtransfusioner och blodtryckshöjande mediciner. Hon har eller har haft sepsis vilket är livshotande.”, skrev Gunilla då.

Krya på dig Gunilla! Skriv gärna en uppmuntrande kommentar till denna tv-profil på vår Facebooksida.