Foto: Viafree/Youtube

Gunilla Persson akut till sjukhus: Förfärligt

.

Tv-profilen Gunilla Persson, 60, tvingades åka till akuten. 
Det berättar hon nu på Instagram.

Det är så här vi gjort oss vana vid att se Gunilla Persson de senaste åren. Hon har länge varit en av TV3:s största profiler i realityserien ”Svenska Hollywoodfruar”.

"De här kvinnorna måste be mig om förlåtelse". Gunilla bjuder in till festligheter och har ett mål i sikte… Smygtitta på avsnitt 6 av Svenska Hollywoodfruar på tv3.se!

Posted by Svenska Hollywoodfruar on Tuesday, September 24, 2013

Dessutom har hon medverkat i en rad andra tv-program såsom ”Biggest Loser VIP” och i norska varianten av ”Farmen”. Men vad alla kanske inte känner till om Hollywoodfrun är att hon tidigare har varit modell!

På sociala medier uppdaterar Gunilla Persson flitigt sina följare om sitt liv både framför kameran och utanför tv-rutan. På söndagskvällen gjorde hon sina följare och Instagramvänner oroliga med en uppdatering.

Gunilla Persson åkte in på akuten

Persson skriver att hon fått åka in på akuten efter att ha haft ”förfärligt halsont”, vilket Aftonbladet var först med att uppmärksamma. I samband med detta vill hon också passa på att rosa sin väninna Siv Cotton, även hon känd från ”Svenska Hollywoodfruar”.

Så här skriver Gunilla:

– Jag vill berätta för er att Siv erbjöd sig att skjutsa mig till the Urgent Care för jag är så sjuk med förfärligt halsont etc. Det är underbart att ha vänner som Siv – jag gillar inte ”Fair Weather Friends”, skriver Gunilla Persson.

Och fortsätter:

– Hon hade även med sig ett otroligt stort fång med långskaftade rosor för att säga sorry för ett missförstånd oss emellan. Love you, Siv.

Gunilla väljer att inte förklara mer än så, men många vänner har skrivit till henne via kommentarsfältet och skickat krya på dig-hälsningar. Däribland Hollywoodfrun Elena Belle som skriver ”get better” (ungefär: ”krya på dig”) följt av tre hjärtan.

”Krya! ❤️ Gillar verkligen att få ta del av din och Sivs vänskap. Blir så glad över att du äntligen fått en riktig vän bland fruarna. ❤️ Blir glad av att se er ihop”, skriver en annan av Gunillas följare.

Nu skickar vi alla våra krya på dig-hälsningar till Gunilla! 

TV: 10 mest sedda TV-programmen 2018