Gunilla Persson avslöjar sanningen om dottern Erikas hemliga far – efter flera års tystnad

När Gunilla Persson syntes i ”Svenska Hollywoodfruar” för första gången blev hon rikskändis över en natt, och är den första som många kommer att tänka på när de hör namnet ”Gunilla”.

Men det var inte bara Gunillas personlighet som utmärkte sig bland fruarna. Till skillnad från de andra så visade Gunilla aldrig upp någon make, och vem som är far till dottern Erika lät hon förbi hemligt, trots press från journalister.

Nu, efter flera år, bryter hon tystnaden.

Gunilla Persson, 59, syns sällan utan sin dotter Erika, 16, som hon haft ensam vårdnad om sedan dottern var liten bebis. Gunilla har under alla sina säsonger med Hollywoodfruarna varit känd som väldigt öppen och ärlig, men när det kommer till dotterns pappa har hon varit förtegen, tills nu.
– Innan Erika föddes, jag var kär då, men inte sedan hon föddes, säger Gunilla Persson kryptiskt till tidningen Hänt.

Foto: TV3

Aldrig saknat en man

Gunilla blev gravid med Erika när hon var 43 år gammal, men Erikas far stannade inte kvar i bilden, vilket gjorde att Gunilla uppfostrade flickan själv, utan en man i bilden.
– Jag har aldrig saknat det för henne, jag har inte känt att jag behövt en man. Jag vet inte, det är någonting som Erika måste uttala sig om en dag, kanske inte nu när hon är i en känslig ålder. Men hon verkar vara väldigt tillfreds med livet och har många vänner, hon litar på mig fullständigt, säger Gunilla till Hänt.

Gunilla lever tillsammans med dottern Erika, 16, och mamman Iris, 88, och deras katter, och själv är hon nöjd med sin nuvarande livssituation.

 

Dela gärna för att få fler kändisnyheter i ditt flöde.