Gunilla Persson ber om ursäkt – efter att ha kallat Hollywoodfrun för ”ful”: ”Vill att vi ska vara vänner”

Svenska Hollywoodfruar är inne på sin tolfte säsong, och man skulle kunna tro att intrigerna och skandalen har minskat ju äldre fruarna blivit, men tvärtom så ser bråken bara ut att bli frostigare, och frostigare.

Men det finns ett bråk som Hollywoodfrun Gunilla Persson ångrar. Därför ber hon nu för första gången om ursäkt till Isabel Adrian, efter dottern Erikas krav.

Gunilla Persson fick en hel del kritik av svenska folket efter hur hon betedde sig hemma hos Hollywoodfrun Isabel Adrian förra året.

Isabel hade bjudit in samtliga Hollywoodfruar till sig, och när alla var där konfronterade hon Gunilla om hon fejkat att hon var med på omslaget av ett känt magasin. Detta påstående fick Gunilla att tända till.
– Jag måste säga att du är en märklig värdinna. Att säga en sak så här, att jag luras, att det varit ett fejkat omslag. Därför passar inte jag till Hollywodfru. Det är inte schysst, sa Gunilla då.

Isabel bad senare om ursäkt för vad hon sagt, men Gunilla kände inte att ursäkten kom från hjärtat, vilket gjorde att den kyliga stämningen låg kvar.

”Vad ful du är”

När alla satt runt bordet senare under dagen blev stämningen minst sagt jobbig när Gunilla tittar på Isabel Adrian och säger:
– Vad ful du är. Inuti och utanpå.

Men på ett år har Gunilla kommit på andra tankar, och valt att begrava stridsyxan. När fruarna återförenas i tv väljer hon att be om ursäkt.
– Det ber jag om ursäkt för. Inför alla människor, titta h

Gunilla Perssons ursäkt
Foto: TV3

är, alla som är här. Vad vacker Isabel är, säger Gunilla Persson.

Ber om ursäkt efter dotterns uppmaning

Även Isabel Adrian bad om ursäkt för det hon sa som gjorde Gunilla upprörd, och Gunilla valde att godta ursäkten, efter ett samtal med dottern Erika.
– Det pratade jag med min dotter Erika om, och hon är väldigt vis för sin ålder. Hon sa ”släpp det mamma, det betyder ingenting. Du vet att du gjort det, du vet vad du kan göra och gör. Så bekymra dig inte över det” sa hon. Så jag godtar din ursäkt och vill ge dig en kram för jag vill att vi ska vara vänner, och jag menar det verkligen, säger Gunilla Persson och ger Isabel Adrian en stor kram.
Dela gärna på Facebook för att skapa diskussion.