Tittarna chockas – över Gunilla Perssons nya kropp efter Biggest Loser: ”Jag ser magrutor”

Gunilla Persson startade sin medverkan i Biggest Loser VIP i en stark motvind, då hon fick uppsöka läkare strax efter de första träningspassen för buk- och smärtor i underlivet. Hon har även fått kämpa mot sin skolios, och sin gallsten.

Men skam den som ger sig. När inspelningarna nu är över visar Gunilla upp sin nya kropp, som hyllas av hennes följare på Instagram.

Gunilla Persson fick tidigt avbryta inspelningarna av Biggest Loser VIP för att uppsöka läkare.
– Jag tror på Gud och jag tror att det är han som visade mig vägen, att nu måste jag bli undersökt. Att det var därför jag började blöda. Jag har inte haft menstruation på fem, sex år, så det var helt onormalt. Det var Gud som sa till mig att jag måste undersöka mig omedelbart, sa Gunilla Persson till Aftonbladet då.

Tog det lugnt på träningarna

Efter det berättade Gunilla att läkaren sagt att hon skulle ta det lugnt på träningarna, vilket hon tog fasta på.

Gunilla Persson visar upp nya kroppen
Foto: TV4

Många tittare störde sig på att Gunilla sa att hon va begränsad på grund av sin skolios, och sin gallsten, vilket de kommenterade på Gunillas Instagram.

”Man undrar ju . Varför ställer man upp i ett så krävande program när man vet om att man inte klarar av det på grund av skolios. Har man sett programmet tidigare så vet man hur tufft det är.”, var en av de många kommentarer som trillade in.

Visar upp ny kropp

Men Gunilla gav inte upp. Det visar en ny bild på Instagram, där Gunilla skriver att det numera är träning med personlig tränare två gånger i veckan som gäller.

Och den nya bilden får följarna att imponeras.

Wow fräschare än någonsin! Starkt jobbat!!”, skriver en följare.

Oh lala! Gym tiden is paying off!  (För er båda ) Sixpack Gunilla? wow!”, skriver en annan.

Vad tycker du om Gunillas förvandling? Dela gärna med dig av dina åsikter i kommentarsfältet.