Gunilla Perssons djupa sorg – hjärtat har krossats efter familjemedlemmens död: ”Allt känns overkligt”

Gunilla Persson, Erika Persson

Foto: TV3/Instagram

Att förlora någon närstående är alltid lika svårt och det är tyvärr något som vi alla går igenom i livet.

Nu berättar Gunilla Persson om sorgen efter att hon nyligen förlorat sin kära vän och familjemedlem.

Gunilla Persson, 64, blev känd för svenska folket runt 2010 då hon dök upp i tv-programmet Svenska Hollywoodfruar. Sedan dess har hon dykt upp i en rad olika sammanhang, bland annat så ska hon delta i Melodifestivalen nästa år.

Tidigare har Gunilla Persson arbetat både som journalist och fotomodell. Hon har även gjort några roller som skådespelare, bland annat i långköraren Dallas.

Sedan många år tillbaka bor hon i USA där hon också har sin dotter, men hon är född och uppvuxen i Ålsäter och Högsjö i Södermanland.

Sorgen efter dödsfallet

På sin Instagram har Gunilla Persson nyligen gått ut med ett inlägg där hon berättar om sorgen efter familjemedlemmens död.

Det är nämligen katten Tusse Tiger som gått bort efter en tids sjukdom.

Erika och jag har gråtit så mycket – Vår mest älskade lilla Tusse Tiger, vår ikoniska, övernaturliga ögonsten till kissekatt har lämnat jordelivet. Kvinnan som tar hand om våra djur åkte till sjukhuset då han plötsligt hade svårt att gå. Man försökte CPR och allting men en ny typ av cancer i mjälten hade spridit sig hastigt. Vi visste inte om det… Jag skriver och postar det här på flyget till Los Angeles. Vårt flyg blev inställt igår och vi fick sova över i London. Allt känns overkligt och vi vill inget hellre än att komma hem. Lulle går och letar efter Tusse som han aldrig har varit separerad från. Och Scooby är allmänt ledsen. Postar mer så snart jag kan”, skriver Gunilla i sitt inlägg.

Får stöd från fansen

Bland kommentarerna på inlägget så har Gunilla fått tonvis av stöd av sina fans.

Så trist. En kär kär vän som plötsligt lämnar o man vet inte vad man ska ta vägen av sorg. Vila i frid fina kissen”, skriver en person.

Nej, så tråkigt Gunilla. Förstår det är tungt och Ni vill hem. Kramar till Er alla från mig i Uppsala. Hoppas resan gick bra i a f och sköt om Er nu! Han vilar nog i katthimlen och leker där, kanske”, skriver en annan.

Men nu blev jag ledsen, finaste Tusse nu är du en kattängel. Kramar om er hårt allihop och ta hand om Lulle när ni kommer hem. All kärlek”, skriver en tredje.

Vi beklagar sorgen Gunilla och Erika! Det är alltid tråkigt att förlora ett husdjur…

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version