Gunilla Perssons ilskna krav efter missnöjet: ”Annars kan ni dra!”

Hollywoodfrun Gunilla Persson har aldrig hymlat med att hon älskar att vara i rampljuset, men nu har även hon börjat märka av kändiskapets baksida. Nu riktar hon ett ilsket inlägg med en uppmaning till sina följare, efter att ha gått nog av negativa kommentarer:
”Annars kan ni dra!”.

Gunilla Persson blev ”Gunilla” med hela svenska folket efter bara första avsnittet av Svenska Hollywoodfruar där hon medverkade. Sedan dess har hon synts frekvent i olika tv-sammanhang. Bland annat är hon aktuell i årets säsong av populära Biggest Loser VIP.

Gunilla Persson
Foto: TV3

Men innan programmet börjat sändas och Gunilla fått ännu mer medial uppmärksamhet har hon fått nog av kändiskapets baksida. Gunilla har alltid fått en del elaka kommentarer under sina inlägg på Instagram, men den senaste tiden har bägaren runnit över.

Hotade med att blockera elaka följare

För en vecka sedan hotade Gunilla med att blockera alla näthatare och mobbare från hennes Instagram, efter att ha tröttnat på elakheter.

Men hatet fick inte sitt slut där. När Gunilla lade ut en video från när hon och dottern Erika åkte båt i Venedig fortsatte ”trollen” att härja i kommentarsfälten, varpå Gunilla raderade flera.

Fick elaka kommentarer efter en semestervideo med dottern

”Om jag lägger ut en fin video på Erika och mig i Venedig så vill inte jag sitta och läsa en massa skit då folk bråkar med varandra.”

Hon fortsätter:

”Jag säger en gång till – ge mig positiv energi annars kan ni dra!!! Om ni ser på den tidigare Venedig videon så är det riktigt krigsföring som pågår. SLUTA för jag gör uppehåll med mina uppdateringar annars.”

Inlägget där Gunilla följer upp tidigare hot om att blockera sina elaka ”troll”.

Dela om du också är emot näthat och elaka kommentarer på internet.