Hanna Hedlund och Martin Stenmarck separerar – efter 23 år tillsammans: ”Stor förändring för oss alla”

Artistparet Hanna Hedlund, 46, och Martin Stenmarck, 48, går skilda vägar.
Efter 23 år har de bestämt sig för att separera.
Nu går de ut med ett gemensamt uttalande om beslutet.
”Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par”, skriver de på Instagram.

Artisterna och tv-profilerna Hanna Hedlund och Martin Stenmarck har underhållit svenska folket i decennier. Hanna har bland annat varit domare i tv-programmet ”Talang”, haft egna musikprogrammet ”Singing Bee” på TV3 och tävlat i TV4:s ”Körslaget”. I våras tävlade hon i ”Let’s dance”.

Martin Stenmarck turnerade med showrevyn ”Ladies night” i flera år på 2000-talet, och på senare år har han medverkat som skådespelare i flera tv-serier såsom ”Lyckoviken” och ”Finaste familjen”.

Dessutom har de båda så klart tävlat i Melodifestivalen vid flera tillfällen – Stenmarck har till och med vunnit schlagern 2005 med ”Las Vegas” och fick då representera Sverige i Eurovision Song Contest.

Privat har artisterna varit ett par i 23 års tid. De gifte sig år 2016 och har tre barn tillsammans.

Men nu väljer de alltså att gå skilda vägar.

STOCKHOLM 2005-09-07 Martin Stenmarck och Hanna Hedlund på en gala i Globen år 2005. Foto: Bertil Ericson/TT

Det meddelar Stenmarck och Hedlund gemensamt i ett uttalande som publicerats på bådas offentliga Instagramkonton. Där förklarar duon att de levt separerat under en tid redan.

”Ja, Allt har sin tid. Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det”, skriver de på Instagram och fortsätter:

”Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra. Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv. Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par”.

De förklarar att separationen är en stor förändring för alla berörda.

”Det har såklart varit en stor förändring för oss alla och vi kommer med största respekt för varandra och framförallt våra barn inte kommentera detta i andra sammanhang. Kram på er och ta hand om er!”, skriver Martin och Hanna i inlägget som de skrivit under gemensamt.

Vi önskar er båda stort lycka till nu och i framtiden och hoppas på det bästa för er båda, Hanna och Martin.

Skriv gärna en uppmuntrande kommentar till dessa underbara artister i vårt kommentarsfält på Facebook.