Foto: TV4, Youtube/Jonas Ekströmer, TT

Hanna Hedlund säger ifrån – efter intima frågorna om uppbrottet med Martin Stenmarck

Hanna Hedlunds uppbrott med Martin Stenmarck har lett till många frågor.
Det bekräftar hon nu – samtidigt som hon sätter ner foten.
– Det är inget man gör lättvindigt, säger hon i podcasten ”Jessica och Hanna – Å andra sidan”.

Efter över tjugo år tillsammans meddelade artisterna Hanna Hedlund och Martin Stenmarck tidigare i år att de bestämt sig för att gå skilda vägar.

Paret skrev själva om beslutet på sina respektive sociala medier.

”Ja, Allt har sin tid. Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra. Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv. Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par”, skrev Hanna då på Instagram och fortsatte:

”Det har såklart varit en stor förändring för oss alla och vi kommer med största respekt för varandra och framförallt våra barn inte kommentera detta i andra sammanhang. Kram på er och ta hand om er!”.

LÄS MER: Hanna Hedlunds nya besked om kärlekslivet – förändringen efter skilsmässan: ”Egentligen är det…”

I egna podcasten ”Jessica & Hanna – Å andra sidan” berättar nu Hedlund hur hon sedan beskedet om uppbrottet fått ta emot många reaktioner. Flera ska ha kommenterat hennes uppbrott med Stenmarck, med orden de ”var så bra ihop”.

Hanna Hedlunds ord om uppbrottet med Martin Stenmarck

Detta är någonting Hedlund, som i höst bland annat varit aktuell i husbandet i tv-programmet ”Hellenius hörna”, reagerat på.

– Det är helt omöjligt för dem att veta det. Det vet egentligen bara han och jag och våra nära vänner, om vi är det, säger Hanna Hedlund i podcasten ”Jessica & Hanna – Å andra sidan”, uppger Hänt.

I det öppenhjärtiga samtalet med sin väninna och kollega Jessica Wahlgren utvecklar Hanna Hedlund sina tankar.

– Vi har absolut varit det, men vi var inte det på slutet, annars skulle vi inte ha separerat. Och den här frågan ”har ni verkligen försökt?” kunde provocera mig. Det är väl självklart att vi gjort det. Vi har barn, vi har hus ihop. Det är inget man gör lättvindigt.

NYKÖPING 20190302 Martin Stenmarck på efterfesten på Sunlight Hotel efter deltävlingen Andra chansen i Melodifestivalen. Foto: Jonas Ekströmer / TT

”Har ingenting med er att göra”

Samtidigt har människors nyfikenhet kring varför hon och Stenmarck egentligen gjorde slut fått Hanna Hedlund att vilja säga ifrån.

– Men det har ingenting med er att göra. Och det finns inget enkelt svar på den frågan, tror jag, någonsin, säger hon.

Vi önskar er all lycka i framtiden, Hanna och Martin.

Skriv gärna en uppmuntrande kommentar på vår Facebook-sida!