Hanna Hedlunds liv med barnen efter uppbrottet med Martin Stenmark – visar upp familjelyckan

Hanna Hedlund

Foto: TV4 & Instagram

I början av sommaren nåddes vi av beskedet att artistparet Hanna Hedlund och Martin Stenmarck gått isär – efter 26 år tillsammans.

Nu visar Hanna upp livet med barnen efter skilsmässan.

”Allt för barnen”, skriver Hanna Hedlund på Instagram.

I början av sommaren kom beskedet att artistparet Hanna Hedlund, 46, och Martin Stenmarck, 48, separerat. Efter att ha varit tillsammans i 19 år gifte sig paret 2016.

Tillsammans är de föräldrar till tre barn men efter 26 år tillsammans beslutade sig paret i början av sommaren för att gå isär.

Foto: TV4

Beskedet på Instagram

På Instagram berättade de om beslutet.

”Ja, Allt har sin tid.
Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra.
Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv. Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par”, skrev paret på Instagram och fortsatte:

”Det har såklart varit en stor förändring för oss alla och vi kommer med största respekt för varandra och framförallt våra barn inte kommentera detta i andra sammanhang. Kram på er och ta hand om er! Martin och Hanna”, skrev paret på Instagram.

Bilderna från semestern

Hanna är en fena på att lägga ut bilder på Instagram och under sommaren har följarna kunnat ta del av hur hon rest och njutit av solens strålar.

För en vecka sedan publicerade Hanna en bild från sommarstället i Kilafors där hon njutit av ledigheten med barnen. Vilket även Hänt skrivit om.

”Med skogen bakom oss, familjen runtomkring… (jag har tagit covid test innan och efter Grekland, har antikroppar och är vaccinerad om nån blir provocerad)”, skrev Hanna på Instagram.

Livet i naturen

Av bilderna att tolka verkar trebarnsmamman lockas av den sköna naturen bland semesterbilderna får följarna ta del av allt ifrån bakning till padel-spel med barnen.

Hanna verkar ha en underbar tid med barnen och när man väl är ute i naturen – vad passar då bättre än att tälta?

På Instagram visar Hanna hur tältet slagits upp med en idyllisk utsikt över vattnet. Hon taggar sedan bilden med orden ”Allt för barnen”.

Flera önskar familjen gott

Inlägget uppmärksammades av flera följare och i kommentarsfältet var flera glada över Hannas initiativ.

”Ha det så skönt och njut”, kommenterade en person.

”Ha en skön tältnatt. Stor kram till er alla”, kommenterade en annan och fick medhåll från en tredje:

”Underbart och njutbart ha det fint.”

Så underbart att Hanna med familj verkar må bra! Vi önskar er allt gott och en fortsatt skön sommar!

Exit mobile version