Hanna Hedlunds semesterlycka – efter skilsmässan från Martin Stenmarck

Hanna Hedlund

Foto: TV4 & Instagram

I början av sommaren valde artistparet Hanna Hedlund och Martin Stenmarck att gå skilda vägar – efter 26 år ihop.

Nu visar Hanna upp flera härliga bilder från semestern med barnen.

Och det syns att Hanna uppskattar när barnen är ute i naturen.

Efter att ha varit tillsammans i 19 år gifte sig artisterparet Hanna Hedlund, 46, och Martin Stenmarck, 48, 2016. Tillsammans har de tre barn men i början av sommaren kom beskedet att paret valt att gå isär – efter 26 år ihop.

Foto: TV4

Berättade på Instagram

För många kom beskedet som en chock när paret, i ett gemensamt inlägg på Instagram, delade med sig av nyheten.

”Ja, Allt har sin tid.
Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra.
Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv. Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par”, skrev paret på Instagram och fortsatte:

”Det har såklart varit en stor förändring för oss alla och vi kommer med största respekt för varandra och framförallt våra barn inte kommentera detta i andra sammanhang. Kram på er och ta hand om er! Martin och Hanna”, skrev paret på Instagram.

Hannas sommar med barnen

Titt som tätt brukar Hanna Hedlund uppdatera följarna på Instagram om vad som händer i hennes och familjens liv. Under sommaren har hon delat med sig av flera härliga bilder och visat upp hur hon och barnen tagit sig ann livet efter skilsmässan. Vilket även Hänt skrivit om.

Under sommaren har följarna kunnat ta del av hur Hanna, med familj, njutit av allt det härliga årstiden har att erbjuda och hon verkar mån om att barnen ska passa på att vara ute i naturen.

”Inatt blir det glamping..som det oxå heter”, skrev Hanna på Instagram och lade även till orden, ”Allt för barnen”.

Skolstarten närmar sig

För många är semestern över för i år och för Hanna innebär det att hon snart kommer att få släppa iväg barnen till skolan igen. Men innan hösten tar vid på riktgt passar Hanna Hedlund på att dela med sig av ännu en kärleksförklaring till sommaren som hon delat med barnen.

”Bästa semestern med våra ungar”, skriver Hanna på Instagram och fortsätter:

”Vi har minimalt med skärmtid för både barn och mammor. Hörs vid skolstart!”

Underbart att höra att ni haft en fantastisk sommar Hanna! Har ni också passat på att vara ute i sommar? Lämna gärna en kommentar på Facebook!

Exit mobile version