Pernilla Wahlgren visar nakenbilderna för dottern Bianca – titta nu på hennes reaktion

Skådespelaren Christina Schollin filmdebuterade redan 1956 i Swing it, med Alice Babs, och har gjort massor av roller på Dramaten och andra teatrar. Numer är hon känd för svenskarna också i egna tv-programmet Wahlgrens värld.

1971 vek hon ut sig i tidningen Fib/Aktuellt, och nästan 40 år senare gjorde dottern Pernilla Wahlgren samma sak i Café.

Nu – 46 år senare – visar mormor Christina och mamma Pernilla upp bilderna för barnbarnet Bianca Ingrosso i torsdagens avsnitt av ”Wahlgrens värld”. Och Bianca ser direkt flera likheter mellan mor och dotter. Bland annat ser Bianca direkt hur de poserar exakt likadant – med händerna upp mot en vägg.

Den lilla detaljen överraskar Christina, som utbrister:

– Men är det inte märkligt!

Pernilla förklarar:

– Det är ju som någon sagt, titta det här är roligt, det här är en bild på din mamma. Kan inte du göra exakt likadant? Men det var ju inte så, säger Pernilla Wahlgren.

Men Christina vill inte kalla sitt utvik för ”nakenbilder” då hon bär transparenta kläder.

Foto: Anders Henriksson/WIkimedia

Samtidigt tycker Bianca att likheterna är lite läskiga.

– Det är lite äckligt, liksom, de har exakt samma leende. Det är deras leende, de har ingen känsla i ögonen när de ler och utåtstående näsborrar, säger Bianca Ingrosso.

– Jag tror jag sa det då att de här bilderna kommer vara roliga att ha kvar när jag blir äldre och kan se tillbaka på att ”fan vad snygg jag var”. Och det är verkligen så, säger Pernilla i programmet ”Wahlgrens värld” som visas kl 21 i Kanal 5.

Facebook/Kanal 5

Här kan man se klippet från när Christina och Pernilla visar upp sina tidningsbilder för Bianca:

[arve url=”https://www.facebook.com/Kanal5/videos/10155726810721071/” aspect_ratio=”1:1″ /]

Dela gärna vidare och tryck på gilla-knappen om du också tycker Wahlgrens är härliga!