Här gifter sig Pernilla Wahlgren med kände profilen: ”Han sa ja!!!”

Pernilla Wahlgren har gift sig – i Las Vegas.

Hon och kollegan Edward af Sillén sa ja till varandra inför självaste Elvis.

Men nu berättar Wahlgren att bröllopet var fejk.

Inför en Elvis Presley-imitatör sa Pernilla Wahlgren och Edward af Sillén, känd som bland annat manusförfattare till Melodifestivalen, ja till varandra. Paret passade på i samband med en resa till Las Vegas.

På sin Instagram har Pernilla publicerat bilder från bröllopet. Där syns Pernilla bära brudslöja. I handen håller hon en bukett med vita, röda och rosa blommor. Edward af Sillén visar på en annan bild upp äktenskapscertifikatet.

View this post on Instagram

HAN SA JA!!! 👰🏼💘🤵🏻 Till att regissera min show…!! 😘😅💥 Now we are committed! 🙌🏼👏😍 Eftersom herr @edwardafsillen är en så upptagen man & inblandad i de flesta succéer, så gäller det att ta till alla medel för att binda fast honom! Att göra en show ihop ÄR att ingå i ett slags äktenskap med varandra. Så det är klart vi måste göra det på riktigt? Och var bättre än i Vegas?!!🎉😄👏 Så nu har vi sagt JA till varann i ”Little Vegas Chapel” , vigda av ingen mindre än ELVIS him self!! 😆🎤😍 Den 23 januari ser vår lilla kärleksbebis ”HYBRIS” dagens ljus på Lilla Cirkus i STHLM! 💥💖🎉 Och då är såklart resten av vår lilla ”Hybris-familj” med ; @ola.forssmed @kimsulocki @nathanaelson & @hedlund_hanna 💖💖💖💖 Ses då!!! Biljetter och Turnéplan finner ni på ; www.pernillawahlgrenharhybris.se 🎫🎟🥳🤠 Swipe👈📸 @lifelineswe #pernillawahlgrenharhybris #vegaswedding

A post shared by Pernilla Wahlgren (@pernillawahlgren) on

Men det var inte kärleken de sa ja till.

”HAN SA JA!!!”, skriver Pernilla Wahlgren på Instagram och fortsätter:

”Till att regissera min show…”.

Därför gifte sig Pernilla Wahlgren och Edward af Sillén

Edward af Sillén regisserar nämligen Pernilla Wahlgrens nya föreställning ”Hybris”, och bröllopet kan beskrivas som en kick off.

”Eftersom herr Edward af Sillén är en så upptagen man och inblandad i de flesta succéer, så gäller det att ta till alla medel och binda fast honom!”, skriver Pernilla.

”Att göra en show ihop ÄR att ingå i ett slags äktenskap med varandra. Så det är klart vi måste göra det på riktigt? Och var bättre än i Vegas?!!”.

”Hybris” är uppföljaren till Pernilla Wahlgrens succéföreställning ”Kort, glad och tacksam”. Återigen medverkar förutom Pernilla själv, även hennes vänner Ola Forssmed, Hanna Hedlund, Kim Sulocki och Måns Nathanaelson.

Till skillnad från tidigare föreställning står nu alltså Edward af Sillén för regi. Och att döma av Pernilla Wahlgrens inlägg har han bundit upp sig för livet…

”Hybris” har premiär den 23 januari på Lilla Cirkus.

Stort grattis till det lyckliga paret!!! Eller…?

Vad tycker du om det här? Skriv din åsikt i kommentarsfältet på Facebook.