Här gifter sig Pernilla Wahlgren med kände profilen: ”Han sa ja!!!”

FOTO: Instagram

Inför en Elvis Presley-imitatör sa Pernilla Wahlgren och Edward af Sillén, känd som bland annat manusförfattare till Melodifestivalen, ja till varandra. Paret passade på i samband med en resa till Las Vegas.

På sin Instagram har Pernilla publicerat bilder från bröllopet. Där syns Pernilla bära brudslöja. I handen håller hon en bukett med vita, röda och rosa blommor. Edward af Sillén visar på en annan bild upp äktenskapscertifikatet.

Men det var inte kärleken de sa ja till.

”HAN SA JA!!!”, skriver Pernilla Wahlgren på Instagram och fortsätter:

”Till att regissera min show…”.

Därför gifte sig Pernilla Wahlgren och Edward af Sillén

Edward af Sillén regisserar nämligen Pernilla Wahlgrens nya föreställning ”Hybris”, och bröllopet kan beskrivas som en kick off.

”Eftersom herr Edward af Sillén är en så upptagen man och inblandad i de flesta succéer, så gäller det att ta till alla medel och binda fast honom!”, skriver Pernilla.

”Att göra en show ihop ÄR att ingå i ett slags äktenskap med varandra. Så det är klart vi måste göra det på riktigt? Och var bättre än i Vegas?!!”.

”Hybris” är uppföljaren till Pernilla Wahlgrens succéföreställning ”Kort, glad och tacksam”. Återigen medverkar förutom Pernilla själv, även hennes vänner Ola Forssmed, Hanna Hedlund, Kim Sulocki och Måns Nathanaelson.

Till skillnad från tidigare föreställning står nu alltså Edward af Sillén för regi. Och att döma av Pernilla Wahlgrens inlägg har han bundit upp sig för livet…

”Hybris” har premiär den 23 januari på Lilla Cirkus.

Stort grattis till det lyckliga paret!!! Eller…?

Vad tycker du om det här? Skriv din åsikt i kommentarsfältet på Facebook.

Exit mobile version