Här visar Mia Skäringer Làzàr upp dolda talangen – ärliga orden om draget med Molly Sandén

Mia Skäringer Làzàr har under flera år gjort stor succé som komiker, skådespelerska och författare.

Nu tar hon sig ann en ny utmaning och släpper en låt skriven av Molly Sandén.

– Jag tycker så mycket om hennes ärliga råa och lite sorgligt poppiga uttryck, säger Mia Skäringer Lázár i ett pressmeddelande enligt Expressen.

Mia Skäringer Lázár, 44, är en av landets mest uppskattade skådespelerskor och komiker. Med allt ifrån humoristiska roller, som i tv-serien Solsidan, till starka litterära verk har hon gång på gång visat svenska folket vilka otroliga färdigheter hon besitter.

Nu testar den talangfulla 44-åringen återigen sina vingar och startar en ny spännande karriär – som artist. I höst kommer alla musikälskare att kunna ta del av hennes nya album. Vilket även Expressen skrivit om.

I november släpps hela albumet och varje låt utgår från olika texter ur Mia Skäringer Làzàrs bok, ”Maria – en kvinnlig komikers dagbok”. Låtarna framförs givetvis av Mia själv, men bakom låtarna finns många musikaliska genier. Däribland Annika Norlin, Moto Boy, Ane Brun, Nina Persson och Nate Campany.

Mia Skäringer
Foto: Leif R Jansson/ TT

På fredag smäller det

Men för alla er som är nyfikna på Mias nya projekt kommer här ett ordentligt glädjebesked. Redan på fredag släpps den första låten från det kommande albumet och den är skriven av ingen mindre än popstjärnan Molly Sandén.

– Molly har skrivit ”Aldrig nu” till mig. Jag tycker så mycket om hennes ärliga råa och lite sorgligt poppiga uttryck. För mig frågar låten: Vad är det vi hela tiden jagar efter i våra liv. Och varför. Varför är vi så oförmögna att se det enda vi egentligen har: ”nuet”? säger Mia Skäringer Làzàr i ett pressmeddelande enligt Expressen

Molly Sandén
Foto: SVT

Smakprovet på Instagram

Många verkar ha tagit emot nyheten med en stor entusiasm. På Instgram delar nu Mia Skäringer Làzàr med sig av ett smakprov från låten ”Aldrig nu” och i kommentarsfältet är det inte svårt att tyda att förväntningarna ,inför fredagens debut, är höga.

”Molly Sandén har skrivit en låt till mig. Den är först ut av alla låtar. Nu på fredag”, skriver Mia på Instagram.

Nedan kan ni ta del av smakprovet.

Så otroligt spännande! Du är så talangfull Mia! Vad tycker ni om hennes nya projekt? Lämna gärna en kommentar på Facebook!