Här visar Pernilla och Bianca hur nära de egentligen är

Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren.

Foto: MAX

Programmet ”Wahlgrens värld” har rullat i många år, och under den tiden har vi sett Bianca Ingrosso växa från en trotsig tonåring till en framgångsrik affärskvinna. Genom åren har relationen mellan henne och hennes mamma, Pernilla Wahlgren, inte alltid varit den enklaste. Men det senaste avsnittet av realityserien visade verkligen hur mycket de båda har mognat – och det gjorde mig faktiskt riktigt glad.

Detta är en kommentar. Åsikterna är skribentens egna.

Man väljer inte sin familj, och det är sällan enkelt att komma överens med dem man bor med. Det fick vi verkligen se i de tidiga säsongerna av ”Wahlgrens värld”.

Trots att Pernilla Wahlgren är den alltid lika karismatiska och glada mamman, kunde hon och Bianca ständigt hitta något att bråka om. Deras konflikter eskalerade ofta till skrik och hårda ord, speciellt från Biancas sida.

Men de senaste åren har vi sett en förändring. Bianca har vuxit ifrån sitt gamla beteende och relationen mellan mor och dotter har blivit närmare än någonsin. Det blev extra tydligt i det senaste avsnittet.

Fina ärligheten mellan Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren

I det här avsnittet följer vi Pernilla och Bianca när de båda gör utredningar för adhd – ett försök att förstå varför de agerat på vissa sätt genom livet.

Bianca söker svar på sina utbrott och svårigheter med ilska, medan Pernilla vill förstå om hennes oförmåga att hålla ordning kan bero på en diagnos.

Först genomför de sina tester och fnittrar som små barn när de går igenom momenten.

Därefter tillbringar de dagen tillsammans i väntan på resultaten, och retas med varandra om vem som ”garanterat” har adhd. Men istället för att deras skämtande leder till irritation, pratar de med glimten i ögat och skrattar tillsammans. Deras samspel känns mer som bästa vänner än mor och dotter.

Trots små tjafs har de svårt att hålla tillbaka leendena, och det är tydligt att de kommit långt i sin relation. Och det blir ännu tydligare när de sätter sig och fikar efteråt och kan ha ett djupt samtal om hur de båda försöker hålla uppe humöret trots att Pernillas pappa Hans, under tiden för inspelningen, var sjuk och inte hade långt kvar att leva.

– Det är kanske därför jag håller ihop det så bra, för att jag vet att han inte vill att man bara sitter och är ledsen och gråter. Han vill att det ska kännas glatt på något sätt, säger Pernilla varpå Bianca svarar:

– Du går in i ”flightmode” för att du ska finnas där för din pappa. Vi går in i ”flightmode” för att vi ska finnas där för vår mamma.

Det var rörande att se hur nära de har kommit varandra och hur mycket de uppskattar varandras sällskap – ett ögonblick av ren värme.

Jag hoppas på fler sådana avsnitt, för det här var underhållning av allra högsta grad.

LÄS MER:
* Bianca Ingrossos ilska mot Pernilla efter orden om Christian Bauer
* Christian Bauer vill inte ta Pernilla Wahlgrens efternamn

Exit mobile version