Bildkälla: Instagram/SorayaLavasani

Här visar Soraya upp stora förvandlingen: ”Väldigt annorlunda…”

Soraya Lavasani har blivit en stor tittarfavorit i TV4.
Det har gått 13 år sedan hon klev in genom dörrarna på kanalen för första gången – och via Instagram visar programledaren nu upp sin stora förändring från första dagen på jobbet.
”Så glad och tacksam över allt jag lärt mig och fortfarande lär mig och över alla fantastiska arbetskamrater, gäster och tittare jag fått möta under åren”, skriver Soraya på Instagram.

Soraya Lavasani har spenderat 13 år på TV4. Hon inledde karriären som journalist på lokala TV4 Uppland, men under de senaste åren har hon blivit ett välkänt ansikte i hela Sverige.

Soraya Lavasani på mammaledighet

I rollen som programledare i Nyhetsmorgon har 38-åringen hyllats för sina insatser och blivit en stor tittarfavorit.

Soraya är just nu på mammaledighet. Sedan tidigare har hon tillsammans med maken Ralph Olsson dottern Bianca, och i våras fick hon en lillebror.

I börjar av mars gjorde Soraya sin sista sändning, och nu har familjen välkomnat sonen Winston.

Blivit tvåbarnsföräldrar

Den 16 april la Soraya ut en bild på Instagram och välkomnade familjens senaste tillskott.

”Efter att ha marinerat i elva dagar över tiden kom han till oss i raketfart den 14 april. Vill skicka ett STORT tack till den fantastiska personalen på SÖS – ni är helt makalösa. I en värld som just nu präglas av mycket sorg, rädsla och ovisshet sprider du ett enormt ljus i mitt hjärta och i vår familj. Välkommen vår älskade son”, skrev Soraya då.

Via Instagram har programledaren under de senaste månaderna lagt upp mängder av bilder på sin älskade son.

Soraya visar upp förvandlingen

Men nu har hon också passat på att ge sina följare en tillbakablick på hur det såg ut när hon gjorde sin första nyhetssändning i TV4.

Soraya har lagt upp tre bilder från 2007, då hon för första gången klev in på kanalen för att sända i dåvarande TV4 Uppland.

Då var hon 23 år gammal.

”Mitt första jobb som journalist fick jag på TV4Uppland och jag minns verkligen den tiden som oerhört rolig, utvecklande och utmanande. Bilderna är från 2007 då det mesta såg väldigt annorlunda ut”, skriver Soraya och fortsätter:

”Så glad och tacksam över allt jag lärt mig och fortfarande lär mig och över alla fantastiska arbetskamrater, gäster och tittare jag fått möta under åren”

Stort grattis till 13 framgångsrika år på TV4, Soraya. Vi ser så mycket fram emot att se mer av dig i rutan!

Lämna gärna en kommentar till den folkkära programledaren i kommentarsfältet och dela vidare!