Hasse Anderssons ord om kärlekslyckan med hustrun – efter 28 år som gifta: ”Vi gör…”

Hasse Andersson, Monica Forsberg

Artisten Hasse ”Kvinnaböske” Andersson och hustrun Maria Forsberg träffades halvvägs in i livet.

Båda kom från tidigare kraschade äktenskap och i varandra fann de kärleken igen.

– Vi har samma värderingar i livet och vi trivs med samma saker, säger Hasse Andersson till Aftonbladet.

Hasse ”Kvinnaböske” Andersson, 73, är en av landets mest folkkära artister. Redan på 80-talet skördade den skånske countrysångaren stora framgångar, tog musikbranschen med storm och låten ”Änglahund” från 1982 sjungs än idag av människor runt om i landet.

Men Hasse är inte en man som lever på gamla meriter. Nej, 2015 fick han återigen ett stort uppsving när han gjorde succé i Melodifestivalen med ”Guld och gröna skogar”.

Men trots att Hasse fortfarande är en eftertraktad artist har han den senaste tiden valt att trappa ner på spelningarna för att få mer tid med hustrun.

– Vi har det gudomligt bra, Monika och jag. Vi har samma värderingar i livet och vi trivs med samma saker. Vi håller på med vår trädgård, vi håller på med vår hund, vi fiskar kräftor och gör en massa roliga saker tillsammans. Sen har vi det här Svingelskogsprojektet. Vi gör kuliga grejer, säger Hasse Andersson till Aftonbladet.

Foto: Noella Johansson/TT

Träffades sent i livet

När paret träffades 1991 hade både lämnat ett tidigare äktenskap. De båda var dessutom över 40 år och då visste de inte om de skulle dela livet med någon igen. Hasse hade fullt upp med musiken och Monica Forsberg, 70, var en mycket framgångsrik låtskrivare. Hon har bland annat skrivit Carola Häggkvists klassiska dänga ”Främling” och dessutom arbetat med att dubba flera Disney-filmer.

Monica berättar att hon inte trodde att hon skulle träffa någon – men när hon mötte Hasse kändes det rätt.

– Det fanns något gott som strålade från Hasse och det känner jag fortfarande. Det var nog det jag föll för. Hasse har aldrig några baktankar och pratar aldrig skit om någon, säger Monica Forsberg till Hemmets Journal.

Foto: Nora Lorek / TT

Varit gifta i 28 år

Idag har de varit gifta i 28 år, har flera projekt tillsammans och kärlekslivet är fortfarande på topp! Då blir man ju lätt nyfiken på vad parets knep är för att, lyckligt, hålla ihop under en så lång tid.

– Omtanke tror jag är jätteviktigt och att man får utvecklas och göra sina egna grejer också. Jag hade svårt för det när jag träffade Monica för hon jobbade jättemycket med Disney. Jag var svartsjuk på Musse Pigg, säger Hasse skämtsamt till Hemmets Journal och fortsätter:

– Men så småningom lär man sig och nu har vi det gudomligt bra.

Kärleken är så vacker och ni är så fina tillsammans! Lämna gärna en kärleksfull kommentar på Facebook om ni håller med!

Exit mobile version