Helena Bergström avslöjar vilda konflikterna med maken Colin Nutley: ”Hundarna gömmer sig”

Ett av Sveriges mest kända superpar Helena Bergström och Colin Nutley har varit ett par sedan 1991.

Förhållandet som började som en stark förälskelse när Colin redan var gift, har gett många samarbeten mellan Helena och Colin genom åren.

För Expressen berättar Helena Bergström om deras hetlevrade förhållande.

Det finns nog ingen tvekan om att Helena Bergström och Colin Nutley är ett av Sveriges superpar. Nu är de aktuella tillsammans med ”Bröllop, dop och begravning” men under åren har de bjudit på otaligt många filmer och projekt tillsammans.

Tillsammans har de kreativiteten och glädjen för arbetet som skänker de lika mycket glädje men också en hel del vilda diskussioner.

– Det finns en förståelse mellan oss. Vi diskuterar väldigt högt och hundarna gömmer sig i sina korgar, haha. Colins och mitt sätt att vara nollställda ligger nog på ganska många decibel, berättar hon i en lång intervju med Expressen.

Genom åren har hon jobbat med maken Colin vilket ibland har lett till vilda diskussioner. Foto: TV4/Youtube

Helena Bergström om maken: ”Briljant på så många olika sätt”

Men att de just har sina diskussioner och högt i tak sätter inte några käppar i hjulen.

– Folk har frågat under åren varför vi envisas att jobba tillsammans. Tacka fasen för det! Det är det roligaste som finns att jobba med Colin och jag tycker att han är briljant på så många olika sätt, säger hon till Expressen.

Helena om skilsmässotiden: ”Varenda helg var ett helvete”

Men genom åren har det inte alltid varit lätt.

Förhållandet fick en stor prövning under tiden då filmen ”Änglagård” spelades in, då arbetade Helena och Colin tillsammans. Då sprakade även den starka förälskelsen till.

Trots 20 års skillnad blomstrar Helena Bergström och Colin Nutleys förhållande. Foto: Bertil Ericson / TT

Ett hinder stod dock i vägen. Colin var redan gift. Men kärleken till Helena var för stor och han skilde sig från sin fru under ”Änglagård” spelades in. Tiden har paret beskrivit som ett helvete.

– Privat var ”Änglagård”-tiden en fullständig mardröm för oss. Det var hela skilsmässotiden. Varenda helg var ett helvete, för på fredagen skulle han dra och jag var ensam kvar. Det var väldigt tufft, har Helena Bergström tidigare sagt i tv-programmet ”Tillsammans med Strömstedt” enligt Expressen.

Vilket fantastiskt förhållande ni har och så starka ni har blivit genom att gå igenom så mycket! Tryck på gilla-knappen för att hylla detta fantastiska superpar!