Hon tar över efter Oldsberg: ”Mitt hjärta har alltid tillhört Bingolotto”

Efter att Ingvar Oldsberg tvingades lämna Bingolotto fick tidigare programledaren Lotta Engberg kallas in för att leda uppesittarkvällen dan före julafton. Men då Ingvar stängts av permanent får Lotta fortsätta att leda programmet fram till 18 februari.

Med mindre än tre veckor kvar till julafton fick Ingvar Oldsberg sluta som programledare för Bingolotto, och TV4 fick snabbt hitta en ersättare som kunde leda den berömda uppesittarkvällen.

”Vet inte vad som händer”

Lotten föll på tidigare programledaren Lotta Engberg, som också lett ”Lotta på Liseberg”. Hon kommer nu att leda programmet fram till 28 februari, men vad som händer efter det är oklart.

Foto: ADAM IHSE / TT

Vill inte kommentera

När Expressen frågar Lotta om situationen med Ingvar Oldsberg svarar hon:
– Jag vill inte kommentera om vad Ingvar har sagt. Nej, jag vill prata om Bingolottos uppesittarkväll, och att det är fantastiskt, rekordförsäljning på bingolotter vilket gläder mig. Det kommer komma massor med pengar till föreningar.

Nu är det Lotta vi får se i tv-rutan till och med februari.
– Mitt hjärta har alltid tillhört ”Bingolotto”. Så det vet man inte vad som händer, säger Lotta Engberg till Expressen.

Foto: TT

Lotta kan konsten att både underhålla, charma och leda Bingolotto som ett proffs, därför är vi glada över att det är hon som tar över i rutan. Dela gärna om du håller med.

 

Läs mer om...