Foto: TV4/Instagram

Irma Lehtosalo visar upp fina överraskningen – på födelsedagen: ”Tack vänner”

Här är Irma Lehtosalos stora överraskning.
På födelsedagen fick tv-profilen en riktigt blomstrande present från vännerna på TV4.

Nyheten om att Agnetha Fältskog blivit ihop med sin stalker slog ned som en bomb på 90-talet. Men vad dolde sig bakom rubrikerna? Hur förvandlades en romans till en ren och skär mardröm? Hur träffades dem? När gick allt fel och vad hände sen? Det tar vi reda på i senaste avsnittet av Nöjesbubblan. Glöm inte att prenumerera via Spotify elller Podcaster så du inte missar nästa fredagsavsnitt:

Irma Lehtosalos stora genombrott i tv-rutan kan knappast ha undgått någon vid det här laget.

Hon fångade tittarnas hjärtan i serien ”Marko och Irma” på TV4 där hon och sonen Marko ”Markoolio” Lehtosalo hade ett tydligt uppdrag: att bygga henne ett nytt hus. Under vintern och våren har hon blivit en av landets hetaste influencers och tv-profiler.

I programserien fick tittarna följa hur hennes tidigare boende revs, via planeringen av det nya, tills dess att hon äntligen kunde flytta in igen i programmet.

LÄS MER: Irma Lehtosalos underbara besked om kärleken – nu bekräftar omtyckta profilen lyckan

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: TV4

Mamma Lehtosalos rättframma och ärliga frispråkighet, ofta med glimten i ögat, hyllades stort. För en tid sedan slutade programmet sändas, men Irma har sannerligen stannat kvar i rampljuset. Efter att kamerorna slocknat har bland annat en annan karriär tänts: som artist.

Irmas succé efter serien med Markoolio

Redan i säsongsavslutningen av ”Marko och Irma” fick världen höra hennes sångdebut – singeln ”Vatten och eld” tillsammans med Markoolio. Sedan dess har även låten ”Bävling” sett dagens ljus.

Dessutom har den härliga tv-profilen, med god hjälp av sonen, redan på några veckor gjort succé i sociala medier som Instagram och Tiktok. 67-åringen har faktiskt redan fler följare än Markoolio på Instagram.

LÄS MER: Irma Lehtosalos nya sanslösa lycka utanför rampljuset – beskedet får tittarna att reagera: ”Ojoj”

Där kan fansen numer följa hennes upptåg när Irma då och då skickar ut uppdateringar.

Som i lördags – när tv-profilen firade sin 68-årsdag.

Artikeln fortsätter under bilden.

Irma lehtosalo, marko och irma
Foto: TV4

Visar upp fina överraskningen på födelsedagen

Nu visar hon upp det härliga blomster som hon tycks ha blivit överraskad av på bemärkelsedagen. Irma skriver och tackar Fia, och syftar antagligen på Fia Fång, exekutiv producent på TV4 för programmet ”Marko och Irma”.

– Tack Fia. Och vänner TV4 fina blommor, skriver Irma och poserar glatt framför de gula och vita tulpanerna som hon har fått.

Artikeln fortsätter under bilden.

I kommentarsfältet har flera kända profiler skickat sina grattishälsningar till den härliga profilen.

– Grattis Irma! skriver programledaren Renée Nyberg i en kommentar till Instagram-inlägget.

– Stora grattiskramar! skriver artisten Nanne Grönvall.

Även sonen har förstås uppmärksammat Irmas bemärkelsedag.

– Grattis på födelsedagen bästa underbara mamma. Hänt mycket kul senaste året. Ska bli intressant att se vad som händer framöver, skriver Marko på Instagram.

Stort grattis i efterskott, Irma!