Izabella Scorupcos två barn har vuxit upp – så ser de ut i dag

Foto: Instagram

Izabella Scorupco är en av Sveriges största stjärnor med en internationell karriär som skådespelare – inte minst som Bondbrud. Men hon har också en karriär som sångerska och fotomodell.

Den vackra svenska stjärnan har två barn från två tidigare äktenskap.

Nu har de vuxit upp och så här ser de ut idag.

1988 slog Izabella Scorupco igenom i Staffan Hildebrands film Ingen kan älska som vi. Då endast 18 år gammal. Idag har Izabella hunnit fylla 50 och har en lång karriär som skådespelare, sångerska och fotomodell bakom sig – både i Sverige och utomlands.

Internationellt fick hon sitt stora genombrott när hon spelade Bondbrud mot Pierce Brosnan i Goldeneye 1995.

Under sin hektiska karriär har Izabella varit gift två gånger och har även två barn från de äktenskapen.

Fick barn med Mariusz Czerkawski

1996 till 1998 var hon gift med den polska professionella ishockeyspelaren Mariusz Czerkawski. 1997, bara ett år innan de skilde sig, fick de dottern Julia Scorupco.

Izabella och Julia har en stark relation och det syns inte minst på Instagram där de ser ut att umgås flitigt. Julia beskriver också deras relation som ”bästisar” och att de varit det sedan dag ett.

Idag har Julia hunnit fylla 24 år. Nyligen tog hon examen från University of CaliforniaBerkeley, och är sedan fyra år tillbaka tillsammans med pojkvännen CJ.

Och Julia har en lillebror.

Gifte om sig med Jeffrey Raymond

2003 gifte sig Izabella Scorupco igen, den gången med amerikanska filmagenten Jeffrey Raymond.

Samma år som de gifte sig fick de sonen Jacob tillsammans och efter 12 år tillsammans valde de att gå skilda vägar 2015.

Idag har Jacob hunnit bli 18 år. Han är inte lika aktiv i sociala medier som sin storasyster men för fyra år sedan, 2017, publicerade Izabella den här bilden av honom i sociala medier där hon skrev att hon inte ville att han skulle bli mycket äldre.

Idag lever Izabella Scorupco tillsammans med entreprenören Karl Rosengren, de har inte några gemensamma barn men är lyckligare än någonsin tillsammans.

Vilka underbara barn och vilken fin relation de verkar ha till varandra.

Vad tycker du, är de lika mor sin? Dela gärna artikeln och berätta.

Exit mobile version