Jeff Goldblum blev pappa vid 62 – så lever ”Jurassic Park”-stjärnan i dag med 31 år yngre hustrun Emelie

Jeff Goldblum blev en av Hollywoods största stjärnor på 90-talet.
Så här lever han i dag – med sin 31 år yngre hustru Emelie.

Filmstjärnan Jeff Goldblums karriär fick sig ett rejält uppsving i början av 1990-talet.

Det var då som han via medverkan i blivande kultklassiker som den Oscarsbelönade kassasuccén ”Jurassic Park”, uppföljaren ”The Lost World: Jurassic Park” – båda i regi av Steven Spielberg – och ”Independence Day” plötsligt blev en av Hollywoods hetaste skådisar.

Men stjärnans karriär hade startat redan tjugo år tidigare, i samband med debuten på vita duken i actionfilmen ”Death Wish – våldets fiende nr 1” 1974.

Artikeln fortsätter under bilden.

Jeff Goldblum. Foto: Shutterstock

Jeff Goldblum träffade kärleken på gymmet

På det privata planet lever Jeff Goldblum, 71, sedan många år tillbaka med hustrun tillika dansaren Emelie, 40, från Kanada.

Emelie har framgångsrikt tävlat för sitt hemland i rytmisk gymnastik – och nådde faktiskt hela vägen till OS i Sydney år 2000.

Enligt People träffades de första gången år 2011 och knöt sedan hymnens band tre år senare, på Marmont hotel i Los Angeles den 8 november 2014. Sedan den dagen har de varit äkta makar, och de har också välsignats med två söner.

Artikeln fortsätter under bilden.

Jeff Goldblum och hustrun Emelie Livingston. Foto: Shutterstock

Deras allra första möte skedde på ett gym.

– Vi var på gymmet Equinox på Sunset Blvd. Jag såg henne från andra sidan ett trångt rum, och jag gick fram till henne, hänförd och började någon form av konversation, har Goldblum berättat för Wire.

Blev pappa vid 62

Nu lever de ett hektiskt och lyckligt familjeliv tillsammans med sina två barn.

Goldblum blev pappa första gången vid 62 års ålder, och älskar det.

– Jag känner mig rätt i schemat och jag älskar våra två pojkar. Allt verkade hända perfekt. Jag uppskattar det jättemycket, har han berättat för Us Weekly.

I en intervju med SiriusXM för några år sedan berättade Jeff att hustrun inte visste vem han var när de träffades – och att hon förmodligen inte sett många av hans filmer.

Ärliga orden om stora åldersskillnaden med hustrun

Han fick också frågan om vad som var för- och nackdelarna med att ha en så pass stor åldersskillnad.

– Jag är full av vitamin A och än så länge har det gått bra, sade Jeff och berättade att de då och då märker att de kommer från olika generationer.

– En dag sa jag: ”Vilken Beatle skulle jag vara om jag var en av medlemmarna Beatles?” Hon sa: Rex Harrison. Jag svarade: ”vänta lite, vänta lite, jag vet att vi såg den där ”My Fair Lady” igår, det var… jag tror att du tänker på det”. Hon svarade: ”Oh ja George, George, George”! Så det är lite sånt du vet. Men vem vet än så länge har det gått bra, jag vet inte.

Vid sidan av skådespelarkarriären är ”Jurassic Park”-stjärnan också jazzpianist i bandet The Mildred Snitzer Orchestra.

Vi önskar er allt gott, Jeff och Emelie!

Exit mobile version