Jenny Alversjö fyller 46 år: Vi gratulerar den omtyckta TV4-profilen!

Jenny Alversjö gjorde nyligen comeback i Nyhetsmorgon efter stroken.

I dag fyller TV4-profilen år.

Vi gratulerar en omtyckt programledare!

Nyhetsmorgon-profilen Jenny Alversjö är omtyckt av tittarna – och därför var det många som blev oroliga när det rapporterades att hon blivit sjukskriven till följd av en stroke.

Några månader senare gjorde Alversjö comeback i tv-studion – till kollegornas stora förtjusning.

I dag, onsdag 5 februari, fyller Jenny 46 år. Hon är en av TV4:s klarast lysande stjärnor i form av sitt programledaruppdrag i ”Nyhetsmorgon”. Men hon har också lett program som ”Kalla fakta” och ”Spårlöst”.

Här är två fina bilder från Elle-galan vid Grand Hotel i Stockholm dit Jenny kom i en fantastisk lila klänning av designern Frida Jonsvens.

Så himla tjusigt!

Efter stroken har Jenny flera gånger tackat familj, vänner och tittare för det varma stöd hon fick under den tuffa perioden.

”Vilket år. Mer än allt. Kände mig som starkast i livet och så pang – något jag aldrig kunnat tro skulle hända mig. Men nu i efterhand hade jag inte velat ändra en enda del av det. Allt stöd, alla livsöden jag fått ta del av och den galna klarsyntheten som kommer med ett trauma. Hoppas och tror på 2020. För mig och för er alla. Gott Nytt År”, skrev Jenny på sin Instagram vid årsskiftet.

I dag gratulerar vi Jenny Alversjö på 46-årsdagen! Hoppas du får en fantastisk dag med nära och kära!

Dela gärna vidare och skriv en fin kommentar för att gratta Jenny!

TV: Mest spelade låtarna i Så mycket bättres historia