Jenny Alversjö rasar efter påhoppen: ”Fega, ynkliga”

Jenny Alversjö sätter ner foten en gång för alla.

Nu slår hon tillbaka mot bedragarna som påstår att hon lämnar Nyhetsmorgon.

– Ni fega, ynkliga bedragare som utnyttjar min och mina kollegors offentlighet, skriver hon på Instagram.

Den senaste tiden har falska annonser spridits på nätet – som påstår att flera populära Nyhetsmorgon-profiler slutar.

Jenny Alversjö avslöjar nu att även hon drabbats. Och hon är minst sagt upprörd.

– Nej, nu får det vara nog. Ni fega ynkliga bedragare som utnyttjar mina kollegors offentlighet att lura oskyldiga godtrogna människor att köpa dyra värdelösa krämer. Lyssna nu – KÖP INGENTING från någon eller några som påstår att vi lämnat våra jobb för att sälja ren smörja, skriver Jenny Alversjö på Instagram.

– Inte en enda krona ska de tjäna på den här vidriga bluffverksamheten.

Jenny Alversjö om att hon ska sluta på Nyhetsmorgon

Jenny förklarar att hon inte har några planer på att sluta på Nyhetsmorgon.

– Jag älskar mitt jobb och ska absolut inte sluta på Nyhetsmorgon eller TV4. Utan er köpare finns ingenting att vinna på att använda våra namn.

Även TV4-kollegorna Jenny Strömstedt och Jesper Börjesson har råkat ut för bluffmakarna. Jesper Börjesson påstods i en artikel göra reklam för potenshöjande medel.

– Nej jag har inte fått sparken från TV4 och nej jag gör inte reklam för konstiga piller som har med sexdriften att göra. Jag älskar mitt jobb! Det är förnedrande och kränkande att vara föremål för detta, skriver Jesper Börjesson på Instagram.

Strömstedt: ”Tramsigt”

Jenny Strömstedt har också hon gått ut och varnat sina följare för fejkartiklarna som sprids.

– Just nu cirkulerar en fejkartikel på nätet som påstår att jag slutar på TV4 för att börja sälja nån tramsig kräm. Andra programledare är också drabbade av liknande hittepå och jag har inte orkat bry mig. Men trots att TV4 säger att de gör sitt bästa för att sätta dit de som missbrukar våra namn så verkar den sprida sig ännu mer, fake-news i ordets riktiga bemärkelse. Folks! Jag meddelar härmed att jag icke tänker lämna mitt jobb inom den närmsta framtiden med mindre än att jag släpas ut ur studion, skrev hon på Instagram.

Bra rutet, Jenny! Nu får det vara nog. Dela artikeln så fler kan ta del av detta, och så att vi kan stoppa bluffmakarna!