Foto: TV4, Fredrik Sandberg / TT

Jenny Alversjö om kärleken Anders beslut att inte synas i rampljuset

TV4-profilen Jenny Alversjö berättar i en intervju med Hänt om kärleken Anders, och om anledningen till varför de sällan syns ihop.

Jenny Alversjö är en av de uppskattade programledarna i TV4:s succéprogram ”Nyhetsmorgon”. Hon har arbetat på kanalen i många år och idag är hon en självklar del av TV4-gänget.

På det privata planet är hon också mamma till två numera vuxna barn, Olivia och Leo, som hon har tillsammans med ex-maken Patrik Larsson. Paret var gifta i 11 år innan de valde att gå skilda vägar 2017.

Två år därefter hittade programledaren dock kärleken på nytt. Denna gången i nuvarande partnern Anders Bernunger. Och känslorna mellan dem tycks helt klart vara sprudlande än idag.

– Att kunna hitta kärleken igen när man är lite äldre och du också har hittat dig själv, det är en helt fantastisk känsla, har Jenny Alversjö tidigare sagt till Femina.

Därför syns han sällan i rampljuset

I en intervju med Hänt fick hon nyligen frågan om hur många poäng hon skulle sätta på kärlekslivet mellan 1-5.

– Hundra procent en femma! Får man säga tio?, svarade Jenny då.

Samma kväll var Anders med henne till röda mattan, vilken hon förklarade inte hör till vanligheterna. Han brukar nämligen oftast inte vilja synas i rampljuset.

– Ja, Anders han är lite blyg. Han brukar inte våga gå med, men ikväll var han med. Det kanske är den första stora röda mattan för oss skulle jag säga. Han är lite hemlig, förklarar Jenny för tidningen.

Jenny Alversjö, Anders Bernunger, pojkvän, partner, sambo
STOCKHOLM , SVERIGE 20240907 Anders Bernunger och Jenny Alversjö på röda mattan när Grand Hotel firar 150 år. Foto: Fredrik Sandberg / TT / Kod 10080

Ni är så fina ihop, vi önskar er allt gott!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

 

Läs mer om...