Jenny Alversjös gripande ord – starka hyllningen till kärleken efter svåra tiden: ”Sett mig i mitt sämsta skick”

Jeny Alversjö

Foto: Instagram & TV4

2019 drabbades programledaren Jenny Alversjö av en stroke.

Samtdigt var hon vid tidpunkten nyförälskad i kärleken Anders.

Tillsammans har paret gått igenom en hel del, på kort tid.

– Han fick ju se alla sidor av mig ganska direkt, berättar Jenny Alversjö för Amelia.

De senaste 18 åren har Jenny Alversjö, 46, varit en del av TV4. Som programledare för kanalens flaggskepp ”Nyhetsmorgon” har hon bekantat sig med hela svenska folket och blivit ett återkommande ansikte i tv-rutan.

Men vägen har varit långt ifrån rak för programledaren och de senaste åren har Jennys liv förändrats helt. 2019 tvingades hon färdas i ilfart till sjukhuset, där läkarna kunde konstatera att hon drabbats av en stroke.

Läget var kritiskt men efter framgångsrika operationer började Jennys resa tillbaka mot ett normalt liv. Med facit på hand är programledaren glad att hon och pojkvännen åkte in till sjukhuset direkt.

– Ja, redan på sjukhuset kom tänk om-tankarna. Tänk om vi inte hade åkt in så snabbt. Dessutom hade jag och Anders precis kommit hem från en härlig resa till New York. Tänk om jag hade fått min stroke ombord på planet över Atlanten i stället. Då kanske jag inte hade suttit här i dag. Då kanske jag inte hade fått krama mina barn igen … Ja, jag känner en otrolig tacksamhet över att jag var i Stockholm när det hände, bara minuter ifrån ett akutsjukhus, berättar Jenny Alversjö för Amelia.

Foto: TV4

Stödet från pojkvännen

Särbon Anders Bernunger var med när resan mot sjukhuset bar av och har funnits som ett stöd för Jenny under hela rehabiliteringen. När det otäcka inträffade var paret relativt nya i relationen och den nya förälskelsen var påtaglig. Men på kort tid har alltså Anders om en hel del.

– Han fick ju se alla sidor av mig ganska direkt. Och när man är som svagast och behöver andra som allra mest, vem är man då? På sätt och vis är jag glad för det nu, för vi kom varandra oerhört nära, säger Jenny till Amelia och fortsätter:

– Han har sett mig i mitt sämsta skick och älskar mig ändå, visst är det härligt?

Ni är så fina tillsammans och vi är så glada att du mår bra idag Jenny! Lämna gärna en kärleksfull kommentar på Facebook!

Exit mobile version