Jenny Alversjös nya stora glädjebesked med Erik Videgård – visar upp lyckan utanför rutan: ”Så tacksam”

Foto: Instagram

Vilken glädje!
Här visar Erik Videgård upp sin nya lya – för vännen Jenny Alversjö.
Kvällen slutade i succé.

Stjärnkrögaren Erik Videgård är en återkommande gäst i Nyhetsmorgons studio.

Den erkände krögaren och kokboksförfattaren ses då tillaga sina delikata och ofta kryddstarka rätter i direktsändning om helgmorgnarna i TV4.

Erik är en framgångsrik och stark personlighet i den svenska krog- och restaurangbranschen, och har under årens lopp startat och drivit flera populära krogar i Stockholm. Videgård har också skrivit flera kokböcker, och är en av grundarna till Svenska Sommelierföreningen. Som sommelier har han faktiskt vunnit SM-guld, och dessutom tävlat i VM-sammanhang.

Förutom att vara en välkänd krögare är han även en härlig tv-personlighet som inte räds att säga vad han tycker i sändning.

Även de andra medverkande i Nyhetsmorgons studio, såväl programledare som gäster, tycks uppskatta hans insatser.

Han har bland annat blivit en mycket god vän till programledarprofilen Jenny Alversjö. Duon har bland annat samarbetat kring podcasten ”Matresan” utanför rutan.

Nu visar Jenny och Erik åter upp sin goda vänskap utanför rampljuset. Detta efter att Videgård nyligen flyttat. Tidigare bodde Erik i Stockholms innerstad, vid Norrmalm. Men nu har han flyttat söderut.

– Jag har varit på semester och sen har jag flyttat. Till Söder, hem till Söder, så känns det för mig i alla fall, sade Videgård nyligen i ett videoklipp på Instagram.

Och nu verkar det som om stjärnkrögaren verkligen har bott in sig i sitt nya hem! Han visar upp ett härligt vardagsrum – fullt av vänner och god mat.

Under onsdagen ställde Videgård till med en riktig pangmiddag för sina vänner, däribland Jenny Alversjö.

– Lyxen att få äta en sensommarmiddag hos Erik Videgård, skriver hon på Instagram till ett filmklipp där vännerna står ute på en balkong och konverserar i solskenet.

Artikeln fortsätter under videoklippet.

Erik Videgård verkar mäkta nöjd med kvällen.

– Viktigt att ta sig tid med sina nära vänner. Glöm inte det! Kvällens middag gav mig massor av energi att köra framåt. Så tacksam för smarta, snygga, intelligenta, inspirerande och fina kompisar, skriver han på Instagram.

Härligt, Erik och Jenny!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version