Jenny Alversjös svindyra bostad – här bor hon på en av Sveriges dyraste adresser

Jenny Alversjö bor sedan ett par år tillbaka på en av Stockholms absolut mest exklusiva adresser.

Så mycket kan hennes lägenhet ha kostat.

Jenny Alversjö, 50, är programledaren som genom åren verkligen vunnit tittarnas hjärtan.

Under sin karriär har hon lett program som bland annat Kalla fakta och Spårlöst. Sedan flera år tillbaka har hon varit en trogen programledare i Nyhetsmorgon.

Men det är inte bara inom karriären som Jenny Alversjö är framgångsrik – hon har även flyt när det kommer till kärleken.

Sedan 2019 har Jenny Alversjö haft en relation med kärleken Anders Bernunger som hon träffade via gemensamma vänner. Anders var då tillsammans med någon annan och till en början hade han och Jenny en vänskaplig relation. Men med tiden växte den till något mer.

Innan Jenny blev tillsammans med Anders så var hon gift med exet Patrik Larsson. De gifte sig 2006 med skilde sig 2017. Tillsammans har de barnen Leo och Olivia ihop.

Svindyra bostaden

Tillsammans med Anders bor Jenny på den exklusiva Villagatan på Östermalm i Stockholm. Här har de bott sedan drygt två år tillbaka i sin vackra våning som de dessutom lät renovera.

Lägenheten är på 120 kvadratmeter och är alltså belägen på en av landets absolut dyraste gator. Snittpriserna ligger på omkring 160 000-180 000/kvadratmeter och ibland ännu högre.

I slutet av förra året såldes en 188 kvadratmeter stor sexrummare på gatan för 30 miljoner kronor. Det är dock oklart hur mycket Jenny och Anders fick betala för sin lägenhet, men enligt uppgifter till Nyheter24 så kan den ha kostat omkring 15 miljoner kronor.

På Villagatan har genom åren många stora namn bott. Tändstickskungen Ivar Kreuger bodde till exempel här förr om åren och även Jan Stenbeck, Antonia Ax:son Johnson, Ingmar Bergman och Jarl Kulle, med flera.

Det är med andra ord ingen dålig lägenhet som Jenny bor i!

Härligt för dig Jenny!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev