Jenny Strömstedt avslöjar bråken med kollegan – efter upptäckten: ”Har lite problem med Leif”

De arbetar just nu ihop med Brottsjournalen. Trots deras fina samarbete har deras relation nu fått en törn.

Nu avslöjar Jenny Strömstedt konflikten med tv-kollegan Leif GW Persson.

– Han är ganska krävande och så, säger Jenny när hon gästar Nemo möter en vän, enligt Hänt.

I alla relationer går det upp och ner, såväl som arbetskollegor eller partners. Men när man dessutom leder en av Sveriges mest populära krimprogram kan åsikterna dela sig rejält, något Jenny Strömstedt nu fått erfara med sin tv-kollega Leif GW Persson.

När hon gästar podcasten Nemo möter en vän berättar hon om sin relation med kollegan och vikten av att inte prata för mycket om de som hon arbetar med.

– Nu låter det som att det fanns en massa svarta hemligheter också. Det var inte det jag menade. Jag tycker jättemycket om att jobba med Leif. Han är ganska krävande och så, men han är ju väldigt rolig också, och skarp, säger Jenny Strömstedt i podcasten enligt Hänt.

Jenny Strömstedt om konflikten: ”Har lite problem”

Och det är en särskild konflikt som hamnat emellan dem.

Jenny har nämligen en stor kärlek för katter, något som Leif inte alls kan relatera till, berättar hon.

– Där kan jag säga att jag har lite problem med Leif. Han kom ju ut som en icke-kattälskare. Och då föreslog jag att du kanske kan träffa min katt Kerstin, så kanske hon kan få dig att ändra dig. ”Nej. Jag har inget som helst intresse av att träffa Kerstin”, säger han, berättar Jenny i podcasten enligt Hänt.

Jenny Strömstedt avslöjar nu relationen med kollegan Leif GW Persson. Foto: Linus Hallsenius/TV4

Jenny Strömstedt: ”Tror att vi avstår…”

Då föreslår programledaren att hon kanske borde överraska redaktionen med att ta med katten, något som hon inte tycker vore den bästa idén.

– Jag kan säga att det har förekommit önskemål från redaktionen om att detta ska inträffa, men jag tror att vi avstår… för Kerstins skull, säger Jenny Strömstedt enligt Hänt. 

Oj det hade vi inte anat! Tryck på gilla-knappen om du tycker Jenny och Leif är fantastiska tillsammans!